Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se může stát z burzovního makléře, když zoufale spěje ke krachu? Ano! - novým a velmi oblíbeným autorem sloupků pro ženy. Jak to však dopadne, když nikdo netuší, kdo se to v novinách pod ženským jménem skrývá? - uvidíte v komedii "Zeptejte se Cindy". (oficiální text distributora)

Recenze (66)

cienfuegos 

všechny recenze uživatele

Nic jsem si od tohoto filmu nesliboval, nikdy jsem o něm neslyšel respektive nečetl, o to větší bylo mé překvapení. Navíc milé. Spravilo mi to náladu. Charlie Sheen mi konečně nevadil, naopak ten film jemu i mě zcela neznámé Angie Harmonové sedl jak zadnice na hrnec. Po čase zase americkej romantickej film, kterej si na nic nehraje, není falešný, naopak je vtipný a zábavný. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Svěží nenáročná komedie s kvalitní hereckou sestavou. Charlie sice není ten typický romantický mazel jako třeba Grant nebo Gere, ale měl za sebou jak vážnou roli makléře (Wall Street), tak hlavně nemálo kvalitních komediální rolí (Žhavé výstřely, Všichni starostovi muži) a po tomto filmu přidal ještě další. Denise a Rosanna mají už patent na blonďaté fifleny (Můj soused zabiják), no a Angie prostě září. Mimochodem Sheen se s Richardsovou po tomhle filmu vzali, ale moc dlouho jim to nevydrželo. Jedinou výhradu bych měl ke scéně s avantgardním umělcem - fekální humor těžkého kalibru, který vůbec nebyl zapotřebí. ()

Reklama

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zajímavý film, neoriginální a předvídatelný děj a chvílemi to byla prostě nuda. Některé fórky se však povedly. A ten konec mě, směle přiznávám, prostě dojal... Ale bohužel o tomto filmu nebudu ani nikomu vyprávět a ani ho nikomu nedoporučím a to proto, že není důvod... Sám se teď vlastně divím, že mě to stálo za to na něj napsat reakci. Takže celkové hodnocení je slabší 3* (50%) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kdyby měli scénáristé koule, mohlo to dopadnout parádně. Startovní čára byla nastavena dobře a v obsazení byste jen stěží hledali přesnější páreček (nabubřelý čurák Charlie, odkvétající pipka Deniska, prostě dokonalé i vzhledem k jejich soukromému vztahu). Jenomže duo scénáristů záhy nasměruje slibně se rozvíjející cynickou bžundu (pojící v sobě prvky filmů jako WALL STREET, ZÁMĚNA nebo PO ČEM ŽENY TOUŽÍ) do bezpečných vod beznápadité romantické rutiny. Sledovat se to dá, ale všechno už tu bylo a bylo tu líp. II Scénář: Daniel Margosis, Robert Horn. 50% ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Klasický oddechový film v němž se arogantní burzovní makléř (Charlie Sheen) stává pisatelem sloupku pro ženy aneb Jak se nesnesitelný jedinec mění v ideálního Američana (ptám se pokolikáté už). Pokud tyto filmy máte rádi nebo k nim máte lhostejný vztah (jako já) , budete pravděpodobně hodnotit v rozmezí 3-4*, pokud Vás nudí, rozhodnete se asi mezi 1-2*. 60% ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama