Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Gore 

všechny recenze uživatele

Oddychovka na nedělní odpoledne. Komedie, která je sice průměrná, ale poměrně vyčuhuje nad ostatními svým specifickým humorem. Některé fórky jsou naprosto úžasný a poměrně originální. Ale to nezachraňuje to, že děj je jeden velký slepenec, kterej pohromadě nedrží. Pro ty, co mají rádi bezduchý komedie, si můžou jednu hvězdu přidat. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Dax Shepard a Steve Martin zachraňujou tenhle počin od čistého odpadu. Tina Fey nepatří na velké plátno, myslím, že účinkování v 30 Rock je pro ní až až a Amy Poehler prostě patří po bok Willa Ferrella či Adama Sandlera, romantická komedie není její parketa. Navíc je film zcela čitelný už od začátku a obě, jak romantická, tak komediální složka, prostě chybí. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tina a Amy jsou naprosto skvělá kombinace hereček, ale zásadní chyba tohohle filmu je scénář, který jednoduše není dobrý. Vtipy jsou a opravdu povedené, ale příběh celkově není zrovna šťastný. Opakované téma, možná by bylo lepší, kdyby se tam nepřipletlo "předstírané těhotenství." Ale tahle herecká dvojka zachŕaňuje, co se dá a vtipem Baby Mama jen srší, takže tomu můžu dát aspoň tři hvězdičky s klidným srdcem. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Spíše pro dámské publikum je tento film, ale i já se docela příjemně pobavil, zkrátka na tento druh filmů musí být ta správná nálada a pokud jí máte, tak se pobavíte. Dějově sice nic moc, svobodná stará žena chce dítě, má problém otěhotnět, tak si vybírá tzv. náhradní matku, s tím jsou spojeny veškeré komediální momenty, nesmí samozřejmě chybět romantická linie a dvě skvělé a pozoruhodné postavy v podání Sigourney Weaver a Steve Marti. Pár známých a skvělých songů, které dodávají filmu atmosféru, a samozřejmě happy end nakonec, kterej byl samozřejmě předvídatelný, ale vítanej. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Skoro až hvězdné obsazení vedlejších rolí (Weaver, Martin, Taylor, Redhorn) nemusí vždy být zárukou kvality. Důkazem je tento snímek. Není ve své podstatě tak špatný, ale je snad až příliš uondaný a především střední pasáž je příšerně nudná. Děj se dá shrnout do několika slov - bohatá a zaměstnaná stárnoucí žena touží po dítěti a tak zaplatí těžké prachy firmě, která najímá baby mámy. Jenže ta nosí místo cizího dítěte ze zkumavky vlastní a tak nezbývá, než dovršit happyend tím, že naše hrdinka sama otěhotní. Skrz naskrz průhledné, očekávané a málo milé, o vtipnosti se raději ani nebavit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama