Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (377)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Len s čistej spolupatričnosti dávam také hodnotenie aké dávam. Ono chlapi by mali držať spolu a skrátka Steve Zahn sa dostal do pozície do ktorej by sa hádam chcel dostať každý z nás. Do bozkávacej súťaže s dvojicou spanilých krások v podaní Hayek a Cruz. Takže už len kvôli nemu a toho ako šťastný musel byť, dávam so spolupatričnosti tretiu hviezdu. Inak je to veľmi hlupučko napísané aj zahrané, vlastne bez jedinej scény, ktorá by vzbudzovala napätie. Na postavy sa ale dobre pozerá a nejaké tie vtipy sa tiež podaria. Rovno z reklamy povolať Sandberga a Ronninga nebola chyba, ak by sa pod film nepodpísal béčkový fušer Beeson. Film ale spĺňa svoj účel. Je krásnym vyplnením večernej zábavy a obohacuje filmografiu herečiek o charaktery v korzetoch. Ešte mi nedá nespomenút vizuálne asi najkrajšiu scénu - prestrelku vo vlaku, ale inak je to celé príliš čierno biele, než ako by sa na to dalo pozerať bez hlúpeho úsmevu na tvári. Je to béčko ako vyšité a hrá sa to na áčkový film. Inak ako vravím stráviteľná zábavá s mnohými zábermi na dekolty ústrednej dvojice. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obě herečky se nemají příliš v lásce. To ale není nic nového. Co je asi méně známé, tak že proto film režírovali dva režiséři, aby nedocházelo mezi P. Cruz a S. Haeyk k zbytečným hádkám. Ty při natáčení prý byly stále na pořadu dne. Jedna si stěžovala, že druhá má větší výstřih, druhá zase, že je méně vnadně nafilmovaná a že se to musí předělat atd. A zde žádný drsný zákon z roku 1880 na ně neplatil. Inu ženské. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak podívejte, vážení milí kamarádi. Strčte si vaše kritikou nabitý kolty hezky v klídku zpátky za opasek, já tenhle duel prohrát nehodlám. Jsem obyčejnej mužskej, kterej slyší, co chce slyšet, kterej vidí, co chce vidět, a kterej hodnotí, co hodnotit chce. A kterej by taky dal cokoli za to, aby mohl bejt koltem kterýkoli ze zde přítomnejch slečinek a nechat se osahávat jejich šikovnejma ručičkama. Šmankote, tohle bylo tak sexy, až jsem z toho zapomněl spisovnou mluvu... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo ku tomuto povedať? Ono to vôbec nie je až taký škvár ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Zvlášť potom príšerne hlúpom názve, ktorý tomu pridelili tuzemskí distribútori. Jedná sa o jednoduchú westernovú komédiu, tak trochu na dievčenský spôsob. Samozrejme, že to nemá grády ako staré westerny s Clintom Eastwoodom. O to sa tento snímok ani nesnaží. No sledovať 96 minút dve pekné baby, ako sa medzi sebou neustále hašteria a preháňajú po Divokom Západe, mi prekvapivo prišlo celkom vhod. Kľudne si to pozrem o nejaký čas opäť. *** ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Proč jsi vykradla banku, Z pomsty! Tak ty jsi nechtěla pomoc lidem? Víš co za to bude rýže? Vemte dvě hezký holky ( Penélope Cruz a Salma Hayek ), pár zbraní ( spousta lidí umře, když si nepočítají náboje ), pár nožů ( já věděl, že na něco přijdeme ), nějakou tu banku ( nekradu, to je mého otce! ), mazlíčka ( vítejte v Mexiku, pane Cooky. ), přidejte nádhernou mexickou hudbu a máte hodinu a půl dobrou zábavu. Ani hnout!! Všichni lehnout!! Jak si mají lehnout, když se nemají hnout? Tak jo, lehnout a ani hnout!! Ať žije Mexico!! Jaké banky jsou v Evropě? Vetší!! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)
  • Původně měl mít film premiéru ke konci roku 2005, která se musela odložit na začátek roku 2006. Nakonec to ani tehdy nevyšlo a film spatřil světlo světa až v září 2006. (KucC)
  • Norští režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg mají za sebou minimálně 300 reklam pro mnohé prestižní značky a Sexy Pistols je jejich celovečerní debut. (imro)

Reklama

Reklama