Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. L-O-V-E - Nat King Cole [2:32] ,2. Do You Believe In Magic - The Lovin' Spoonful [2:06] ,3. There She Goes - The La's [2:43] ,4. Top Of The World - Shonen Knife [3:57] ,5. Here Comes The Sun - Bob Khaleel [3:08] ,6. I Love You For Sentimental Reasons - Linda Ronstadt [3:44] ,7. Soulful Strut - Young-Holt Unlimited [3:01] ,8. Never Let You Go - Jakaranda [3:08] ,9. Bad To The Bone - George Thorogood [4:50] ,10. The Happy Club - Bob Geldof [4:06] ,11. Suite From The Parent Trap [7:14] ,12. This Will Be - Natalie Cole [2:49] ,13. Dream Come True - Ta-Gana [3:50] ,14. Groovin' - Pato Banton/The Reggae Revolution [3:53] ,15. Let's Get Together - Nobody's Angel [3:08], ()

cab 

všechny recenze uživatele

Rodinny film z produkce Disney o identickych dvojcatech, ktere se poprve a to nahodne potkavaji na tabore, kde se domluvi na vymene za ucelem videt sveho dosud nepoznaneho rodice a na pokusu dat je znovu dohromady. Mily a nekycovity humor je podporen dobrymi herci a zvlaste mladou (Lindsay Lohan). 90% ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší kus od Nansy Meyers. Viděl jsem dávno, líbilo se mi hodně, viděl jsem nedávno a uklidnil jsem se, že jsem zamlada zas až tak špatný vkus neměl. Rodiný filmek od Disneye, který má sakum pikum všechno, co má takový film mít. Vtipný scénář, všudypřítomný, všezlehčující humor a plno vřelých rodinných příslušníků a přátel, kteří i přes plátno sálají teplem rodiného krbu. Oba dospělí samozřejmě s přehledem, malá Lindsay Lohan tady ale zazářila na jedničku. K milému ksichtíku přidala nezanedbatelný talent a to se počítá. Moc se mi líbil i písničkový soundtrack. Celkově - 70% ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem měl hrozně rád předešlou verzi (jednu z nich:), a protože by se to špatně shánělo, slupl jsem tědko stár tu novou. A byl jsem taky spokojen - ono, někdy je třeba se tou sentimentální romantikou nechat unést. Zvlášť když je podána vkusně, mile a poměrně vtipně. Navíc Lindsay byla výbornou volbou a Dennis byl ještě tehdá superštramák a nemusel házet tvrďácký ksichty (který mu nikdy moc nešly) v peklech jako je Den poté nebo Legie. Konec je možná zbytečně roztáhlej, ale celkově velká spokojenost. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Hehe :) Rodinná komedie jak má být! Když se řekne rodinná komedie tak si vyvavím přesně tento film. Film potěšující všechny členy rodiny - jak malé děti, tak dospělé rodiče. Příběhová linie je skvěle pochopitelná pro diváka v jakémkoliv věku. Nevím co se mi na filmu tak líbilo, ale nejspíš to, že ve filmu skoro není použito žádné násilí, vše je dětsky a romanticky barevné a veselé. U tohoto snímku bych nerozebíral každou část film zvlášť, ale bral bych ho jako celek, což se nakonec má. Jako celek je film prostě dokonalý. Dále bych zmínil hlavní aktérku Lindsay Lohan, která hraje to nejsladší koťátko jaké jen jde. Opravdu je doslova k snědku :) - ale pozor. Lindsay se nám vyklubala v pěknou buchetku k sežrání, je nyní velice hezká a krásná dívka, kterou bych rozhodně nikdy opvrchně nepohrdnul :) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (39)

  • Když sluha přináší medvídka, tak matka má na ruce hodinky, ale v následujícím záběru je nemá. (jirimat)
  • Poté, co jde Hallie (Lindsay Lohan) za deště s maminkou z ateliéru a volají si taxíka, přijíždí taxík k pravé straně silnice, přestože se nacházejí v Anglii. (Mr.Hudson)

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama