Reklama

Reklama

Herkules a Minotaurovo bludiště

(TV film)
  • Česko Herkules v Minotaurově labyrintu (více)

Obsahy(1)

V tomto filmu se s Herculem setkáváme v době, kdy se již zdá, že všechny příšery na světě byly vyhubeny. Z Hercula se stal rolník, starající se o svou rodinu a vzpomínající na staré časy plné dobrodružství. Jednoho dne Hercula navštíví starý přítel Iolaos a spolu se vydávají do Alturie, aby přemohli bájného minotaura. (Stegr)

Recenze (61)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ta část, kde se bojuje s Minotaurem, není vůbec špatná, ale než se k ní dostanete, tak v podstatě musíte protrpět hodinu záběrů, které jste viděli v předchozích filmech. Tohle je přesně to, co nemám na televizní produkci rád. Prostě se použije starý materiál a vy máte pocit, že sledujete nový film. Tady je toho nového opravdu minimum. Škoda, ale byl jsem rád, že se vrátil Iolaus. ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Piaty a zároveň posledný film o Herkulesovi so Sorbom. Na vtedajšie pomery stále parádne spracované. Nostalgia samozrejme znova účinkuje. Písať o scenári ako o hnoji tentoraz nemá zmysel, pretože tu žiaden nie je. Iba tona flasbackov z predchádzajúcich filmov a jedno bludisko s obludou. Ak by sa vyhodili všetky vstupy do minulosti, ostal by materiál postačujúci na seriálovú epizódu. A to je dosť málo. Všetko ostatné bez zmeny, čiže CGI hnusné ako sa na 90' roky patrí, brakové kulisy, divné handry, srandovné bitky a blablablabla... ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Pátý a poslední samostatný film o Herculovi je dle mého názoru nejslabší ze všech těch filmů, po boku s Amazonkami. Nemůže za to ani tak film, jako nudné flashbacky z předchozích dílů, které zabírají snad polovinu filmu a vzhledem k tomu, že jsem to všechno viděl chvilku předtím, mě to vážně nebavilo. Ale i tak se to dá překousnout a objeví se také Ioalus. ()

Pasifae 

všechny recenze uživatele

Faidro, tak si to tak neber, rozhodně ne tak, jako já si beru tu idiotskou úpravu, že Mínótauros měl být Diovým synem. Že jsem se spustila s Poseidónovým posvátným býkem, fajn. Ale s vlastním tchánem? To si vyprošuju. Jo a ta hvězdička je za Anthonyho, i když z jeho účasti na tomhle je patrné, že senilita nikoho nešetří. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Raimiovský Herkules tu kradne úlohu Theseovi, tak ako predtým Orfeovi a Prometheovi. Bez toho chlapa by skrátka Európa na gréckych základoch nikdy nevznikla! Je tu zopár zaujímavých teoretických momentov, ako starnutie hrdinu, šírenie legendárnych príbehov a božské rodinné záležitosti, ale celé odfláknuté ako obvykle a celý film je navyše spolovice opakovaním scén z predchádzajúcich štyroch, čo je mimoriadne otravné, ak ste ich videli relatívne nedávno, alebo ak nie ste dieťa... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Podle legend se Herkules nikdy do Minotaurova bludiště nepodíval, protože Minotaura zabil rek Théseus. (Darth Revan)

Reklama

Reklama