Reklama

Reklama

It's All Gone Pete Tong

  • Velká Británie It's All Gone Pete Tong
Trailer

Obsahy(1)

Frankie Wilde (Paul Kaye) je DJský bůh, který na Ibize hraje již 11. rokem s nepřeberným množstvím fanoušků, drog, sexu, alkoholu a skandálů. Lidé ho milují, média nenávidí. Jenže organismus namůže snést takový nápor, tak se stane, že Frankie ohluchne, také kvůli vrozené vadě. Tím skončí jeho účinkování na taneční scéně. Manželka ho opustí, jediným východiskem je, brát co nejvíce drog. Jenže Frankie se nevzdává a pere se s osudem. Nakonec si najde způsob, jak vytvářet hudbu i jako úplně hluchý. Hraje své staré sety a vrhne se zase do práce. Film je pseudodokument o Frankieho životě obsahující výpovědi slavných dýdžejů, kteří ho znali. (BUD-SFIS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

sheilla 

všechny recenze uživatele

Film mi prisel jako takovy pseudo dokument typu Rok dabla, akorat se odehrava na Ibize a zabyva se elektronickou hudbou. Autenticitu a dokumentarnost pribehu dodavaji rozhory se znamymi Djs svetoveho vehlasu. Diky bujaremu zivotu plnemu drog a sexu prijde znamy DJ Frankie Wilde o sluch, ale ani to ho vsak nezlomi. Naopak ho to primeje ke zmene hodnot a k navratu zpet, kdy se z neho stava jeste vetsi hvezda. Clovek by rekl, ze film bude plny klise. Navrat byvale nemocne hvezdy na vyslunni si o to primo rika, ale omyl. Film ma spad, takze se clovek ani na moment nenudi, cemuz prispiva jak skvela kamera, tak naprosto zdrcujici herecky vykon Paula Kaye. Stezi mohu uverit, ze si tu lajnu aspon jednou nedal :-). Doporucuji vsem, at uz se jedna o fanousky elektroniky, ale ani ostatni rozhodne nebudou zklamani. Naprosto zaslouzene 4*. Po druhem shlednuti 1* zvysuju :-) ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Film, u ktorého som v určitých momentoch nevedel, či sa mám smiať alebo nahodiť vážnu grimasu s ironickým úsmevom som snáď ani nevidel. Síce neviem, či je to dobre alebo zle, ale je to poprvý raz . Či už sa tento príbeh vážne stal, ktorý veľmi dobre vykreslil Paul Kaye síce neviem, ale každopádne patrí Kayovi za tento výkon veľká poklona. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Výborně jsem se bavil, představitel hlavního hrdiny byl absolutně famózní. Nápad s kokainovým medvídkem vynikající, atmosféra Ibizy vykreslená tak, že bych tam nejraději odletěl teď hned okamžitě. Život DJ's záviděníhodný, to už jsem ale bohužel prokaučoval. Poukaz na to, že ani tak ohromnou ztrátou nemusí nutně skončit smysluplná existence člověka, nadějeplný a posilující. Připomínka, že mám být vděčný za zdraví, za dar, kterého se mi dostává, aniž bych ho průběžně dokázal dostatečně ocenit, až ve třetím plánu, možná úplně neúmyslná, ale pro mě minimálně za jednu hvězdu, možná za šestou nebo sedmou. Moc dobrý! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Výborně udělaný film, který vzbuzuje dojem, že jde opravdu o dokumentární snímek, který popisuje osud slavného DJe Frankieho. Já kdybych si nepřečetl zdejší zajímavost, tak bych tomu snad i uvěřil, že jde o film podle skutečné události. Stejně tak mě mile překvapily slavní DJs, kteří se zde objevili a které jsem před několika lety poslouchal, jako Tiësto nebo Paul van Dyk, teď už mám ale jiné objevy :-) O soundtracku ani nemusím povídat, je to prostě má krev, takže jsem byl spokojený. Chlupáč, který nemá rád, když jeho páníček nešňupe byl taky dobrej :D ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Frankie Wilde je DJ, jemuž leží u nohou celá Ibiza. Užívá si prachů, nádherných ženských a kila skvělého kokainu. Hell Yeah! V tom nejlepším však Frankie zjišťuje že přichází o sluch - o nejcenější věc DJ'e. A právě o přijetí a vyrovnání se s faktem, že to co Frankie uměl nejlépe už dělat nemůže, je snímek It's All Gone Pete Tong, ve kterém naprosto exceluje Paul Kaye. Jeho vzhled, mimika, jeho herectví (...) pozvedá postavu Frankieho Wilda do žebříčku těch nejlepších charakterů, které jsem zatím mohl na stříbrném plátně vidět. Ať jsou to jeho extatické stavy, deprese, poznávání nového života, smíření... No prostě wow! Navíc ani scénář a režie nezůstala pozadu a celý snímek jen tak prázdně neplyne, ale zanechává v divákovi citelnou stopu. A i když je trance na spodku mých hudebních preferencí, seděl mi i sountrack... Ať přemýšlím jak přemýšlím, nemám jediný problém s plným hodnocením. Everybody should have at least two Austrian mates. Everybody should have at least two. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Hlavní postava je inspirována skutečným DJ Robbie Wildem, který je od narození na jedno ucho hluchý a na druhé slyší jen na 20 %. (Yhitte)
  • Na začátku filmu je řečeno, že je natočen podle skutečné události, avšak žádný Frankie Wilde ve skutečnosti neexistoval. Hudbu, kterou slyšíme ve filmu vytvořil DJ Sammy. (LINKIN)
  • Herec Paul Kaye není fanouškem taneční hudby, proto kdykoli je scéna, kde má nasazená sluchátka, poslouchá kapely jako Sex Pistols nebo The Clash. (Tet.Ew)

Reklama

Reklama