Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

castor 

všechny recenze uživatele

Milé a nutno podotknou přímočaré vyprávění o jednom novomanželském páru, který po líbánkách strávených v luxusním hotelu okusí realitu všedních dnů v maličkatém bytě posledního patra činžovního domu s nefunkčním topením a dírou ve světlíku. Duo konzervativní právník Redford – temperamentní živel Fonda k sobě skvěle pasuje, jen je škoda, že tvůrci neudrželi nastavenou laťku po celou délku. Druhá polovina už trochu dře, dialogy nejsou tak svěží a úderné a nakonec se z toho všeho vyklopí poměrně běžná romance. Přesto pořád lepší než většina současných situačních komedií.. Komediální specialista Gene Saks v plné síle, škoda, že toho nenatočil víc!! ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca komédia, ktorá funguje aj dnes, po vyše 40-tich rokoch. Chcehtal som sa takmer vkuse, ale čo ma fakt rozsekalo, boli pasáže so schodami (výnimka z pravidla, že opakovaný vtip nie je vtipom) a potom druhý príchod elektrikára. Okrem toho, vynikajúci herci, medzi Refordom a Fondovou to fakt iskrí. Kiežby aj súčasné komédie boli takéto vtipné (tým netvrdím, že niektoré nie sú, len by ich mohlo byť viac). ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Parádní konverzační komedie s Robertem Redfordem, který ještě tehdy nebyl hvězdou a Jane Fondovou v období, kdy byla prohlášena nejkrásnější ženou světa. Oba jsou coby novomanželé k sežrání. A když se k nim přidají ještě matka a seladon z půdy, vznikne rozkošný blázinec a zábava první třídy. A ani ten hodně crazy závěr není ke škodě. 90%. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Môj manžel Paul Bretner, nadejný právnik je skárovaný jak delo." Takmer výlučne konverzačný film ponúka okrem výborného obsadenia i dobrý príbeh o čerstvo zamilovanej dvojici a ich novom maličkom byte, ktorý za veľa nestojí, ale je ich. Na 5 poschodí a bez výťahu. Za 128 dolárov mesačne! Po 6 dňoch lásky prichádza deň plný hádok a vyhrážok. "6 dní ani týždeň nie je..." A práve tieto scény konfliktov som si užíval. Nervózna J. Fondová chce rozvod z ničoho nič. Jeden sa chce hádať, druhý spať, potom je to naopak. Celkovo vtipná komédia obsadená vtedajšími sexidolmi Ameriky, ktorí majú čo hrať. 80%. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Konverzační komedie, kterou si pamatuji před spoustou let hlavně jako hodně schodů, což zavdává důvod ke komičnu, a ztřeštěnou Jane Fonda. Nyní po novém shlédnutí oceňuji hlavně Roberta Redforda jako cynicky hláškujícího manžela a skvělého Charlese Boyera, který jak byl hnusný v Plynových lampách, zde byl k sežrání a zjišťuji, že mám tenhle film ráda. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Když Corie (Jane Fonda) dává zmuchlané noviny do ledničky, láhev, kterou tam dala dříve, je pryč. (anezzik)
  • Film bol natočený v New Yorku, USA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama