Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je můžu. Humusáckou, agresivní, lehce násilnou, ale vtipnou komedii. Francouzi opravdu vědí, jak diváky pobavit. Jean-Marie Poiré se pokusil trumfnout jedničku, která je více než zdařilá, a to v přehnanosti scén, vtipných hlášek a bláznivých honiček. O trumf se rozhodně nejedná, jednička má prostě svoje kouzlo, avšak vtipy nechybí, bláznivých scén je však ještě víc, dobrodružnost nechybí a 118 minut je naprosto v pohodě koukatelných a v mém případě nedostačujících. American pie dávno vyšly z mody, ted jsou na řadě Reno a Clavier. ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

I když jsem jako malý viděl první díl, přesvědčený o tom, že každý film s pořadovým číslem 2 a více je děsný, netušil jsem, o co jsem přišel. Až po několika letech jsem si pustil druhý díl této bezvadné komedie. Neskutečná pecka. Smál jsem se od začátku do konce, byl jsem napnutý od začátku do konce a dle mého názoru možná o malinko lepší než první díl. Prostě výborná francouzská komedie. Plný počet a ještě něco navíc. ()

Reklama

nevermore odpad!

všechny recenze uživatele

Filmová kalamita. Naprosto příšerná dvojka je diametrálně odlišná od docela dobrého prvního dílu. Christian Clavier má svůj scénář vyhrocený do absudna, přehrává, a nedá se na to koukat a není v tom sám. Chudák Jean Reno byl o poznání lepší, ale ani on nemohl v této francouzské komedii "amerického typu" zazářit. Pokud ste navíc viděli verzi s českým dabingem, kde Claviera jako bonus navíc dabuje uřvaný a zcela trapný Trávníček (časy dobře nadabovaného Hawkeyho, nebo Terrence Hilla jsou ty tam), jsou to ty největší mínusy naráz. Méně jak 10%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Druhá časť sa snažila nadviazať na známu prvú časť ale vďaka úbohému českému dabingu a dialógom, to bol úplný prepadák. Hlavnou časťou filmu bolo totiž rýmovanie. Hlavná ženská úloha bola zverená nevhodnej herečke, všetko bolo hrané s nadsázkou a nasilu. Bohužiaľ, veľké sklamanie. Síce som to dopozeral, ale stálo ma to dosť síl a to ešte cez to všetko, že nemám rád francúzske filmy. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pokračování osudů rytíře Godefroye a jeho sluhy Jacquouillee začíná tam, kde předchozí příběh skončil. Opět se tedy dějství nese v trhlých taškařicích, komedianství, sitkomu a grotesky, byť už poněkud umírněnějším. A není divu. Navázat na takovou zběsilou jízdu není žádná prča. Zvláště když divák ví, co očekávat. Na kolena snímek ale sráží hlavně jeden závažný fakt a tím je výměna herečky pro postavu Frénégondy de Pouille alias Béatrice de Montmirail. Valérii Lemercier vystřídala Muriel Robin a marná sláva, není to už prostě ono. Muriel se sice snaží seč může, ale když je někdo spojen s určitou tváří, divák už takovou změnu většinou prostě nevezme. Věci se tedy opakují a byť se říká, že opakovaný vtip není vtipem, i zde mnohé situace pobaví. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Při zásahu hasičů přeřízne Jacquouille (Christian Clavier) jednu z hadic, která poté létá vzduchem, načež zapadne do auta a zatopí jej. V momentě, kdy hadice vlétne do auta, je možné na krátkou chvíli v pravém dolním rohu vidět část ruky člena štábu, jak se snaží hadicí trefit do auta. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama