Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Pobavilo mě to o něco míň než jednička, ošem pánové Clavier i Reno patří mezi mé oblíbence, tak proč ne. Jen mě mrzí, že trojka nepokračuje tam, kde s pánové ocitli nakonci dvojky. Myslím, že kotrmelce Godefroye a Jacquilla na návštěvě u Napoleona by byly o dost lepší. Místo trojky americký remake. Faktem ovšem je, že Godefroy (pardon, Thibault) tam má o dost hezčí prapraprapraprapravnučku :-) než byla ta francouzská. ()

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Co je horsiho nez potencionalne spatny druhy dil? Kdyz zname tvare hraji zcela jini herci a tvari se, jako ze tam patri odjakziva. Humor prvniho dilu je fuc. Porad se jen cestuje tam a zpet a tam a zpet kvuli kazde malickosti. Stopaz je take ukrutne dlouha. Opravdu snad nejhorsi pokracovani, potazmo film, co sem videl. ()

Reklama

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Co mají společného Jean Reno, Christian Clavier a odpad!? Tento dvouhodinový pochybný hektický flák, kde je každá další rádoby legrační scéna o to smutnější, když vidíte, jak se k ní ponížili dva přední současní francouzští herci. Toto druhé pokračování je jen nešt'astný škvár a nezaslouží si být spojován s perfektním prvním dílem. Chtělo by to vrátit se v čase do dob natáčení, rozdupat kameru, rozehnat štáb a spálit scénář. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Stějně jak u jedničky, tak u dvojky jsem se skvěle bavil. Bohužel pokračování už nejsou taková jako první díl (existují samozřejmě i výjimky). Vždy už víte, jaké postavy zde budou hrát a co přibližně se bude dít. To ale nemění nic na tom, že tohle je také skvělá komedie, která navazuje na jedničku. Nejvíce mě pobavila asi bednička s trubadúry nebo strašení malého kluka k donucení, aby psal úkoly. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sice by příběh měl navazovat upozorňuji !!!volně!!! na první díl...ale autoři se snažili udělat regulerní pokračování, ale bohůžel s řadou chybami, které se s prvním dílem neshodují...Pokud se mi v jedničce nelíbila ta kurva která si nabalila Claviera tak v tomhle filmu je to Béatrice, která znovu pomáhá dvěma hlavním hrdinům dostat se zpět do jejich doby...a vlastně navrátit vše do původního normálu pač se to kompletně promíchá. Ti co nejsou z minulosti se objeví v minulosti a obráceně a zde nastává bod zlomu. Vlastně to, že je to naprostá blbost, ale pravda je že jsem se u toho celkem bavil a na odreagování je to ideální a rozhodně lepší než naprosto zkažená trojka. --- Pane! Jacquille odmítá dbáti vašich rozkazů. Dal se v útěk. Dovolte mi lapiti jej a namastiti jeho posed. - Ne, drahý Ganelone, toť projev radosti z návratu. Necháme ho, aby hrdlo své do němoty prolil. Tou opicí pozře. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)
  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)
  • Při zásahu hasičů přeřízne Jacquouille (Christian Clavier) jednu z hadic, která poté létá vzduchem, načež zapadne do auta a zatopí jej. V momentě, kdy hadice vlétne do auta, je možné na krátkou chvíli v pravém dolním rohu vidět část ruky člena štábu, jak se snaží hadicí trefit do auta. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama