Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie o neomalené a nevychované agentce FBI, která je nucena souhrou okolností, vystupovat na soutěži MISS jako soutěžící, která na to nemá absolutně žádné předpoklady...Pouze díky pomoci vysloužilého poradce Michaela Cainea se jí podaří probojovat do finále soutěže a zároveň vypátrat pachatele atentátů soutěže...Za mě 85% ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Potíž tohoto filmu je Sandra Bullock, která se na jakékoliv komické role absolutně nehodí (no, popravdě řečeno na žádné role...sedla mi jen ve 28 dnech, kde hrála roli alkoholičky, protože má pořád takový děsně stejný unuděný výraz...). Vtipné chvilky se najdou, ale celkově spíše podprůměr. Dvojku už si ráda odpustím. ()

Reklama

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Možná jsem příliš přísný, ale opravdu Slečna drsńák je jednoduchá sterilní zábava bez špetky originality. Najde se pár světlých momentů, ovšem ten zbytek to vše strhává dolů. Měla to být satira, mě to však místy přišlo až trapné. Film je to vyloženě americký a pro Američany, kteří jsou schopni ve větší míře strávit "pohybující se barevné obrázky". .. Evropan se již potkal s kulturou a proto potřebuje i u jednodušších komédií nějaký obsah, který by jej donutil zapřemýšlet. Bezduchá zábava nám patrně není (i podle zdejšího hodnocení) až tak blízká. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi nejznámější (a možná i nejvtipnější) role Sandry Bullock, ve které si jí vždy vybavím, když slyším její jméno. Uchrochtaná, sarkastická, chvílemi agresivní ... inu prostě slečna drsňák. Nutno zmínit skvělého Michaela Caina, který jako stárnoucí odborník na krásu skvěle sarkasticky doplňoval a stíral hlavní hrdinku. Zkrátka taková ta oddychová komedie ze zámoří, u které sice víme, co se dopředu stane, ale i přesto nenudí a rozesměje - a to je přece také důležité pro světový mír. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

The last time I saw a walk like that was in "Jurassic Park." Víc než odpočinková komedie s velesympatickou hláškující Sandrou Bullock, elegantním Michaelem Cainem a zábavným sborem federálních agentů. Ano, scénář je obyčejný a předvídatelný, ale komedie je od toho, aby pobavila a to se jí v tomto případě povedlo dostatečně. 70% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Sandra Bullock (Gracie Hart) má dom v texasskom Austine, kde sa filmovalo niekoľko scén. (U_S_O)
  • V trailere je scéna, ktorá sa však do finálnej verzie filmu nedostala. Otec (Edward Herrmann) sa v nej Gracie Hartovej (Sandra Bullock) spýtal, či je lesba. Ona sa zasmiala a odpovedala: "To by som si priala". (U_S_O)

Reklama

Reklama