Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Proč by si tohle slušné scífko zasloužilo čtvrtou hvězdu? Protože ani nevypadá na to, že je 20 let staré. A protože obsahuje pár dobrých scén a zajímavých nápadů (prolamování nohou, "čistící" koule, scéna se štíry... vlastně celá mexická pasáž je dobrá). Proč mu ale po dlouhém rozvažování nakonec čtvrtou nedám? Protože Estevezův/Sheenův herecký výkon je tragicky špatný a spočívá vlastně jen v poulení očí. Protože mi lezl na nervy malý černoušek. Protože asi žádný heterosexuální bílý Američan by si domů jen tak z plezíru nenalifroval cizího černého pubertálního spratka, kterého chvíli předtím načapal, jak mu leze střechou do baráku. Protože vyspělá civilizace, která je schopna mezihvězdných letů a kompletní tělesné transformace svých jedinců, by stěží komunikovala kravsky obrovskými anténami vysílajícími primitivní rádiové signály. Protože na štíří bodnutí by zdravá mladá žena neumřela, leda by jich bylo několik. Protože nám režie neukázala, kolik vlastně bylo těch štířích bodnutí. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být tak dobré, ale je to totální blbost - kdyby se na konci zjistilo, že je to třeba fakt paranoa, bylo by to boží, ale takhle ne. Za Charlieho Sheena nedám odpad, ale i u něj je vidět, že se na vážnou hororovou roli prostě nehodí. Ono to trochu jako horor docela funguje, chvilku, díky atmosféře.. Ale jako sci-fi je to příšerné...20% ( a s Contactem to nemá kromě prvních deseti minut společného vůbec nic) ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád scifi o mimozemských civilizacích,o infiltracích na naší planetu a filmy s trochou mystiky musí být zákonitě potěšen.První film D.Twohyho a hned hodně povedenej počin.Ch.Sheena nemusim,ale tady hraje vcelku obstojně..Není to sice moc akční,ale je to vlastně dobře,protože akce by tomu ubrala na věrohodnosti.Jsem potěšen a jen pro ty,kdo to ještě neviděl a není schopen ve svý makovičce rozkousat něco,co se vymyká skutečnosti a racionalitě,ruce pryč.Mohlo by vám zaskočit.80%. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Béčko jako kráva. V zájmu spravedlnosti je ale nutné dodat, že celkem zábavné béčko. Děj působí jako nějaká levnější epizoda z Akt X, o nějaké originalitě se nedá mluvit, ale je to docela sranda. I když ne vždy na místech, kde to tvůrci zamýšleli. Některé dialogy prostě jsou jen k smíchu a pozorovat Charlieho Sheena jak v červených montérkách pobíhá po kosmické lodi je vážně k nezaplacení. Žádný zázrak to určitě není, ale čekal jsem i horší slátaninu. A navíc jsem se při Invazi ani trošku nenudil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Máme tu zdánlivě šíleného vědátora, který zachytí signály z kosmu a emzáky, kteří připravují Zemi na svojí invazi, v čemž jim pochopitelně musí někdo zabránit. Sice se nejdená o nic originálního, ale protože tvůrci neměli tolik finančních prostředků, museli se soustředit spíš na příběh jako takový, než na speciální efekty, ačkoliv ty, které tu byly, určitou úroveň měly. Film je tak docela ukecaný, ale určitě to nepůsobí tak, že by si filmaři z nedostatku peněz zoufali. Spíše naopak. Povedlo se i obsazení a ačkoliv bych si na místě Charlieho Sheena dokázal představit někoho jiného, po celkem krátké době jsem si na něj zvykl a docela se mi ve své roli líbil. Poctivá práce. 75% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Na začiatku filmu povedala Ilana (Lindsay Crouse), že 90 míľ od Severného pólu našla rozkvitnutú lúku. Aj keby sa však všetok ľad v okolí severného pólu roztopil, kvety by nemali kde rásť, pretože najbližšia pevnina je od pólu vzdialená 400 míľ. (beso74)
  • Zane Zaminsky (Charlie Sheen) má ve svém domě kovovou destičku s nápisem "Člověk má jít za obzor svých možností, od toho má nebesa". Tuto větu vyslovil básník Robert Brouwning. (Terva)

Reklama

Reklama