Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

mrclTV 

všechny recenze uživatele

The Arrival je jeden z tých filmov, na ktorý si matne pamätáte z detstva a prakticky po desaťročiach na neho náhodou narazíte a pozriete si ho opäť... a zistíte, že je o ničom. Charlie Sheen hrajúci paranoidného vedca celkom ujde, ale celé to stojí na vratkých nohách priemernosti. Bežná filmová tuctovka, kde ani napätia nie je veľa (vlastne takmer žiadne). Čo je to potom za thriller bez napätia? Body plus aspoň za originálne spojenie globálneho otepľovania a emzákov... ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Při čekání na nový Arrival jsem neodolal a podíval se po letech znovu na starý The Arrival od Davida Twohy. Opravdu zvyšovat hodnocení nebudu. I přes zajímavý nápad, který se mohl dostat mezi perly béčkových scifi jsem nepřekousl tehdy jednatřicetiletého Sheena, který se tvářil v jedné scéně jako při obřízce bez anestézie a ve všech ostatních jako při kastraci, ovšem při vší té smůle, zase bez anestézie. 45% ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Scénář má vratké nohy a ty mu navíc podkopávají značně nepovedené dialogy, které by se mohly stát ozdobou leckteré parodie. Sheen zredukoval veškeré herectví do vyvalování očí. Což o to, jde mu to dobře, místy jsem měla strach, že jeho bulvy získají autonomitu a vydají se do světa. No v něčem takovém bych se ani nedivila. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nadštandartné sci-fičko, ktoré aj po rokoch vie čo ponúknuť. Mladší Sheen je ok, záporáci majú zaujímavú charizmu, efekty sú na rok vzniku kvalitné a v závere sa nám dostane aj poctivá dávka trileru. Zápletka je to, čo mi ešte dlho po tom, čo som tento film videl prvýkrát, utkvela najviac v pamäti. Dokonca aj nevtieravá eko-agitka je plusovou záležitosťou. Určite lepšie (viacrozpočtové) spracovanie a známejší herci by filmu dopomohli. Ale aj tak je to v poriadku. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jako guilty pleasure celkem fajn zábava, ale slovo "inteligentní" bych se v souvislosti s tímto filmem opravdu bál použít. The Arrival má solidní seriózní sci-fi námět, ale zpracování je vyloženě béčkové, dialogy katastrofa, místy vyloženě WTF. Až příště budu někoho chtít nenápadně zabít, nechám na něj skrz podlahu spadnout vanu. To je skvělej nápad. A celé to podtrhuje totálně mimózní Charlie Sheen, který tu ani nevypadá jako Charlie Sheen. Vlastně ani moc nevím, jak to teď hodnotit, dvoječka by šla, čtverka taky. Asi ale nechám za tři. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílozeleným Volkswagenem Beetle z roku 1961. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)

Reklama

Reklama