Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 6

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Zvrácené příběhy a děsy napříč epochami nepřestávají překvapovat v zatím nejvíc nepředvídatelné řadě téhle převratné antologie. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (90)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání. Dovolím si říct, že snad i slabší, než pátá série, ze které mi aspoň některé díly utkvěly v hlavě. Tady mám pocit, že si za měsíc ani nevzpomenu, že jsem něco z Černého zrcadla vůbec viděl. Možná bude lepší, když další série vůbec nevznikne. Migruju k Love, Death and Robots, tam se mi dostává všeho, co bych si mohl od podobné antologie přát. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono po pěti nabouchanejch sérií už těžko vymýšlet origo-techno příběh, ale přesto se opět pár kousků vešlo. První tři tradičně. Čtvrtá Mazey Dayová byla i pro mne né moc povedenej úlet s nadpřirozenou bytostí. TOPEM je za mě Démon79, i když si také říkám jestli to úplně patří mezi Black Mirror. Rozsekalo mě s jakou lehkostí a rytmy sedmdesátek předvedli ukázkovou psycho analýzu nevinnému člověku, z kterého mávnutím kladívka uděláte masového vraha. Navíc kouzelné, protože to byla nakonec ta přijatelnéjší varianta v dané době a místě. Jak se říká, pokud máte imaginárního kamaráda jste blázen, pokud na něj věří miliarda lidí, je to náboženství.  PS: to nejlepší, co kdy přišlo z Ruska je tetris a Boney M - Rasputin :D ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brooker to sice umí lépe a minimálně poslední dvě epizody úplně nezapadají do obrazu, který by divák od Black Mirror čekal, nicméně stále je to nadstandardní zábava a dá se v tom leccos najít. Chápu každopádně zklamání některých fanoušků, kteří mají na tuhle sérii oprávněně mnohem větší nároky a očekávají větší "přesah". V šesté sérii to sice není takové, ovšem nenudil sem se ani u těch slabších epizod...70% ()

Expozituror 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě úplně o ničem. Těšíl jsem se a doufal, že po předchozí slabší sérii, se dočkáme znovu několika promyšlených scifi kousků, které potěší nějakým zajímavým nápadem nebo rozvedou aktualní společenská témata. Bohužel ani nemám chuť si pustit dva poslední díly. První díl zajímavé, nicméně od poloviny postrádající logiku, druhý díl je pěkná detektivka, ale co to má společného s Black Mirror? A třetí docela okoukané téma s nesmyslným koncem. Raději si jdu pustit nějaké starší epizody. ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S přehledem nejslabší série. Joan je hrozná byl snad nejnudnější a nejhorší díl Black Mirror. Démon 79 je do jisté míry vtipný, připomínalo mi to koukat se na komediální díly Akt X, ale s béčkovými herci. Nejambicióznější a nejvíce k zamyšlení, nejvíce blekmirorovský díl je samozřejmě Beyond the Sea. Kulisy vypadají jak první Alien a ten týpek vypadá úplně jako Dallas. Škoda přehnaného konce ala pár sérií nazpátek díl Krokodýl, celkově je to takové nedovysvětlené, nevychytané, naprosto banálně předvídatelné. Zbytek jsem raději neviděl, celkové hodnocení už se mi nechce zvedat, protože třeba oproti kultovním dílům 4. série jde o obrovský sešup do hlubin hajzlu. Tyhlety napůl komedie a teenagerské díly s celebritama v BM prostě nefungujou. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (27)

  • Pořad „Finding Ritman“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na postavu slavného herního vývojáře Colina Ritmana (Will Poulter), která se objevila v interaktivní epizodě Black Mirror: Bandersnatch (2018). (jirikzaboj)

Reklama

Reklama