Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenze (115)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět sice špatný v žádném případě není a samotná pointa je taky vcelku silná, celkově mi ale vadilo to, že se většina příběhu odehrává právě ve hře. Nějak mi to jako Black Mirror nepřišlo, navíc mi stopáž přišla zbytečně dlouhá. Ve finále mě ale příběh přece jenom chytl, a proto hodnotím čtyřma hvězdičkama. ()

samkko 

všechny recenze uživatele

Páni! Laciná kopie Star Treku? No právě že vůbec ne! Epizoda je geniální v ukazování lidské špatnosti, hudbě, vizuálu, příběhu, ale hlavně kvůli fenomenálním hereckým výkonům. Parta, vesměs béčkových herců nám předvede oscarový výkon který v SERIÁLU jen tak neuvidíte. Konec je skvělý a pohledy do otevřeného vesmíru (byť jich tu moc není), se povedly taky. 8,4/10 ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plemons, Milioti i Simpson hrají jak o život. Epizoda se krásně mění, kdy chvilku je dost barevná, milá aby v dalších momentech připravila pořádně napínavé dusno. Opět je zde, pro mě osobně až bolestivě děsivě, zobrazené možnosti virtuálního mučení. Představa, že je mysl nahraná do počítače, kdy dokáže vnímat všechny pocity, především bolest, a někdo se rozhodne tu osobu týrat, nejnepředstavitelnějším způsobem klidně tisíc let. Husina a těžce zvýšený tep. Závěr mě však celkem nakrknul. Byl hnusně a zbytečně utnut, i když měl ještě tak deset minut pokračovat a pohrát si se všemi důsledky a následky. Jakoby se již tvůrci nechtělo přemýšlet a on nestíhal deadline. Převažuje však celková spokojenost. ()

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv asi největší "blbost" co se týče nějaké smysluplnosti (že by se update ve space hře zjevoval jako černá (a hlavně "fuknční" díra? I don't think so), zatím za mě nejlepší díl Black Mirror vůbec. Dokonce ani nevadí, že téma duplikace a uvěznění osobnosti máme podruhé, USS Callister měl spád, sympaticky různorodé postavy, nějakou psychologii; sympaticky odkazuje ke Star Treku). Protagonistům fandíte a jste napjatí od začátku do konce. Za mě větší zábava než poslední Star Wars! ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ snáď najzábavnejšia epizóda vôbec. Podobne zábavná bola už len neskoršia epizóda so Cyrus. Ide o skvelo obsadené vesmírne dobrodružstvo zaoberajúce sa seba-uvedomelosťou počítačových, videoherných postáv. Tvorcovia sa pri tom neboja napodobniť vizuál starších vesmírnych dobrodružstiev (napríklad hneď v úvode) ale tak isto skrz jednoduché kostýmy a scénografiu hry a priestoru. Plemons sa tu vytiahol dokonca ešte viac, ako v ikonickom Breaking Bad, čo som vážne, ale vážne nečakal. Perfektné! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

  • Callister Inc. je na 13. poschodí, čo je odkaz na film Trináste poschodie (1999), ktorý obsahuje aj simuláciu virtuálnej reality. (Arsenal83)

Reklama

Reklama