Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy sice opravdu nemusím, ale už se tak nějak stalo, že jsem se připletl k jeho sledování. A co pro mě bylo překvapující - přežil jsem to a občas se i bavil. Humor téhle komedie nepatří zrovna k tomu nejinteligentnějšímu (však také zhruba každých pět minut někdo dostane něčím do koulí), ale objevily se zde i dobré momenty, u kterých jsem se chtě nechtě musel smát. Dávám sice jen dvě hvězdičky, ale pro tento druh filmu je to ode mě velice kladné hodnocení. Já se u toho bavil. Stydím se za sebe. Občas si asi člověk musí trochu vypláchnout hlavu podobnou hovadinou... ()

Maynard. odpad!

všechny recenze uživatele

No, Pidihajzlík je prostě přesně ten druh filmu, který doslova nesnáším. A to bláznivá americká novodobá komedie. Pidihajzlík mi skřížil cestu v buse a i přesto, že jsem byl ve velmi rozverné a podroušené náladě, tak jsem byl neskutečně zhnusen touto trapárnou, kterou může natočit snad jen úplný debil...A upřímně, nechápu lidi nad 15 let, kterým se toto může líbit. Jediný co si budu pamatovat je to, že sme tomu říkali "Pidimen" a že sme se všichni účastnící zájezdu "strašně těšili" na jeho pokračovaní při zpáteční cestě :o). Toho sme se naštěstí nedočkali a proto teď můžu v poklidu psát tento koment :o) ()

Reklama

ajuska odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu najít nic, za co bych mohla dát tomuhle filmu alespoň jednu hvězdu. Pidihajzlík je přesně ten typ rádoby komedie, který nemám ráda a který mi nepřipadá ani trošku vtipný, ale spíš zoufale trapný. Celé je to vlastně jen o příšerně se pitvořícím falešném dítěti, fekálních "vtipech" a úderech do rozkroku. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já prostě Wayans brothers miluju. Sedí mi jejich smysl pro humor, uchcávám smíchy pokaždé, když si dělají sebeironickou prdel z černochů (snad právě proto, že jimi sami jsou, je to tak směšné) a při každém jejich filmu neustále (marně a bezvýsledně) přemýšlím, jestli mě baví více Marlon nebo Shawn. Jako v jiných jejich filmech, i zde jsou skvělé a humorné postavy: prodavačka v klenotnictví je naprosto úchvatná, stejně tak dědeček z Detroitu (John Witherspoon) a podstata mateřství/otcovství vyřčená z úst kojící matky (Alex Borstein) je tak geniální, prostá a přesvědčující (a hlavně pravdivá), že bych z fleku šel do dalšího dítěte. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úprimne, toto je snáď jeden z najhorších filmov, čo som kedy videl i keď som tomu nedal zlé hodnotenie. Hoci ide o zaujímavú myšlienku (dospelý ale trpasličí muž sa vydáva za batoľa), film ako celok ma vôbec nezaujal a úprimne som u neho ledva vydržal. Humor mi prišiel až moc absurdný a jednoduchý a podľa môjho názoru herci moc prehrávali. Bratia Wayansovci sú skvelí komici ale keď je proste zlý scenár tak sa s tým nič nedá robiť. To už lepšie bolo aj Niekto to rád blond (2004). ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Když děda vezme sušenku Kelvinovy a dá jí na talíř, je jich tam 5, ale když ji Kelvin vezme a otírá o tělo, sušenek pořád zůstává stejně. Když pak Kelvin položí otřenou sušenku na talíř, je jich tam zase 5. (prochy10)
  • Percy donese Calvina v psím pelechu před dveře a schová se za keř. Následuje záběr z ulice na dveře a psí pelech a Percy jde vidět za keřem. Darryl otvírá dveře a dívá se na Calvina, přitom je vidět v záběru i keř za kterým má být Percy schovaný, ale Percy tam není. Až se Darryl zavře dveře i s Calvinem, tak Percy vychází z keře. (prochy10)
  • Ve scéně když Darryl (Shawn Wayans) v noci ohřívá mléko pro sebe a Calvina (Marlon Wayans), tak vyndavá jeho kelímek a položí ho dnem nahoru. Pak je střih a kelímek je dnem dolů, aniž by ho obrátil. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama