Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Tak dementní to bezesporu bylo, ale smál jsem se v podstatě celou dobu, bomba :D A znovu se nedokážu ubránit menší poznámce ke zdejším hodnotitelům. Co jste asi čekali, když jste si ten film pouštěli? Fakt by mě zajímala vaše očekávání, že to pak hodnotíte slovy nehorázná hloupost apod. Tady nejde o to, jeslti je to hloupost nebo ne, tady jde o to se zasmát a pobavit se a to se (alespoň u mě) filmu opravdu povedlo! ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Když se scénář přizpůsobuje okolnostem, případně okolnosti (výška) se musí nuceně upravit kvůli scénáři, většinou to nedopadá moc dobře. Tady to ale zas tak špatné nebylo a nuceně vytvořená dvojice bratří Wayansů dokázala vytvořit slušnou zábavu. Vtipy byly sice všechny na jedno brdo (ono to ani jinak nešlo), ale některým jsem se dokázal zasmát, a jako komedie na jedno zhlédnutí poslouží Pidihajzlík dobře. ()

Reklama

-soch- 

všechny recenze uživatele

Troška primitívna vecička ale čo sa dá robiť. Je veľká škoda, že Wayansovci odišli od tímu, ktorý robil na Scary Movie. Prvá časť je v poriadku ale ďalšie sú na prd. V týchto ľahkých komédiách sa možno našli a budú ich točiť kým sa bude dať. V slovenskom znení: BORIS AL KHALAGI, MARTIN KAPRÁLIK a iní. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem věděl, že od Wayansů se člověk jen málokdy dočká něčeho skutečně zábavného (byť naposledy mě trochu chytli s Někdo to rád blond), nebyl jsem nakonec ani nijak zásadně zklamán. V Pidihajzlíkovi se nedočkáte ničeho převratného ani překvapivého, nezbytná část fórků je založena na..., no však víte, jak to jen slušně... vyměšovacích záležitostech :-), což by u nich spíše zarazilo, kdyby někdy natočili film bez těchto úchyláren. Ale celkově to nebylo zase až tak tragické, byť jsem chvíli váhal mezi jednou a dvěmi hvězdami. Největší negativum tohoto filmu je to, že to byl pro mě zase po několika měsících konečně film, který jsem předtím ještě nikdy neviděl (mám teď částečně bezfilmové a částečně reprízové období) a tak jsem byl přeci jen natěšený trochu více než obvykle. No nic, tak příště to snad vyjde na více hvězdiček... ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Dosť úchylné na môj vkus. Niekedy až príliš nechutné. Nie som rasista, ale predsa... pozerať sa na mrňavého černocha, ktorý predstiera, že je "pokakaný a uslintaný kojenec", to je silná káva. Jednu hviezdičku za tú peknú černošku a jednu za ten úplný úvod vo väzení - tá scéna s počítaním zdvihov na hrazde... Nic víc. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Když děda vezme sušenku Kelvinovy a dá jí na talíř, je jich tam 5, ale když ji Kelvin vezme a otírá o tělo, sušenek pořád zůstává stejně. Když pak Kelvin položí otřenou sušenku na talíř, je jich tam zase 5. (prochy10)
  • Když je Percy (Tracy Morgan) mafiánem přitlačen na stůl, tak se Percymu mění poloha čepice. V jednom závěru mu spadla, v druhém ji má zpět na hlavě. (Mr.Hudson)
  • Lochlyn Munro, představitel postavy jménem Greg Phillippe, měl to samé jméno i v prvním Scary Movie. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno