Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kinobox" bol jeden z prvých televíznych magazínov o filmových novinkách, ktorý ma zaujal a podporil môj záujem o kinematografiu. Bol to zdroj cenných informácií o snímkoch, ktoré sa premietali v česko slovenských kinách alebo mierili rovno do početných video požičovní. Originálna a nevšedná moderátorská dvojica Roman Holý a Miloš Kohout ma vedela vždy svojimi skečmi dobre pobaviť. Začiatkom deväťdesiatých rokov minulého storočia som mal "Kinobox" hodne rád a pravideľne ho sledoval. *** ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Informační hodnota je veskrze nulová. Přesto je Kinobox nezapomenutelná záležitost a to díky svým začátkům, když něm excelovalo se svými scénkami a skeči duo Holý - Kohout. Tehdy by to bylo za 4*. Nyní se Kinobox po letech navrátil k vysílání s živým komentátorem a ač se může Čtvrtníček snažit sebevíce, tak to většinou nefunguje, ale stále lepší než předchozí mnohaletá podoba kdy ty zbytečné reklamy (ehm, pardon - reportáže) běžely podbarvené pouze šedivým voiceoverem. ()

Reklama

Frankie 

všechny recenze uživatele

Nabízí se otázka, jestli Vachlerově páce v ČT máme být vděčni za udržení Kinoboxu v programu jako prakticky jediného filmového týdeníku nebo si do něho a tvůrčího týmu kopnout a obvinit je ze sveřepého setrvávání ve stále stejném zaběhnutém schématu a nékolikaletém zamrzunutí na svém "životním minimu". ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Kohout a Holý byli nepřekonatelní, dodnes se pamatuji, jak jsem nedočkavě seděl u televize a těšil se na další scénku, kterou tohle příšerné a zároveň úžasně geniální duo vymyslí. Když pak byli nahrazeni Čtvrtníčkem, byl jsem trochu zklamaný, ale i on svoje "hájení" ustál a jeho specifické glosy také našly svoje místo. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Když si jen vzpomenu na časy dua Holý –Kohout a jejich mnohdy brutálně vtipné scénky, musím zatlačit slzu v oku, tohle byl Kinobox ve své nejlepší formě a prožíval zlaté časy. Jenže život je změna, Kohout i jejich společ-né scénky zmizely, zůstal pouze Roman Holý, který byl posléze omezen jen na čtení komentáře. Kinobox ztratil své střelené kouzlo a stal se z něj pouze formální pořad o novinkách v kinech, přesto jediný na našich obrazov-kách. Nakonec z lodi vyskočil i Roman Holý a byl vystřídán jiným hlasem, forma pořadu se nezměnila, přesto nelze nemluvit o jistém úpadku, Kinobox prostě ztratil tvář. Tu se v poslední době pokouší oživit Petr Čtvtníček a ač je všobecné přijetí jeho pojetí a humoru rozpačité, já jsem nadšen a každý nový Kinobox je pro mne očekáva-ným humorným zážitkem navíc spojeným s mým největším koníčkem. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama