Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House léčí hluchého zápasníka. Chlapec utrpěl při zápasu zvláštní zvukový šok. Ač je hluchý, uslyšel takový zvuk, který mu působil nesnesitelnou bolest. Tým je zprvu přesvědčen, že má rakovinu, testy však nemoc vyloučí. Jenže pacientův stav se zhoršuje, chlapec přestává i vidět. Při mozkovém vyšetření, na němž House trvá, nechá chlapci proti jeho vůli vložit do mozku Cochlerův implantát. Pacient je zprvu překvapen, není však ochoten vyrovnat se s novou skutečností a snaží se přístroje zbavit. Potvrdí se Houseovo podezření, že pacientovy příznaky mají něco společného se srdcem. Pak se ale mladíkův stav náhle zhorší... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Galerie (10)

Zajímavosti (10)

  • Seth (Ryan Lane) „vytrhne“ svoj kochleárny implantát. To nie je možné. Vonkajšie zariadenie sa ľahko oddelí a vnútorný implantát sa nedá odstrániť inak než chirurgickým zákrokom. (Pat.Ko)
  • Liek na spanie, ktorý Wilson (Robert Sean Leonard) podáva Houseovi (Hugh Laurie), je na fľaši označený ako zolpidem 200 mg. To je veľmi nepravdepodobné, pretože najvyššia dostupná dávka je 20 mg. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama