Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ashley Albright (Lindsay Lohan) má štěstí. Toto by sice bylo možné říct o více lidech, ale jen Ashley má naprosto stoprocentní štěstí, a daří se jí, na cokoliv sáhne. Pravým opakem je ale Jake (Chris Pine), který má zase stoprocentní smůlu. Když se tito dva náhodou potkají na jednom večírku, jejich pozice se vymění. Ashley vzápětí přichází o práci a o všechny peníze, ale Jake získává lukrativní nabídku od manažera nahrávací společnosti. Ashley se ale se smůlou nehodlá smířit, a hledá kam se její štěstí vytratilo ... K filmu jsem přišel naprosto nezatížen, vůbec jsem netušil co mne čeká - kromě hlavní představitelky Lindsay Lohan. A musím přiznat, že mne film moc příjemně překvapil - originální scénář (i když už možná od třetiny bylo naprosto jasné, jak vše dopadne) a charismatičtí herečtí představitelé (mezi Lindsay a Chrisem to příjemně jiskří). Prostě romantická komedie jak má být... ()

nikushaa 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia s celkom originálnym nápadom, ktorá svoj účel plní a ozaj pobaví. Pomohla k tomu aj ústredná dvojica, ktorej úlohy sadli. Lindsay mi vôbec nevadila, skôr naopak a Chris Pine je sympaťák s talentom, na ktorého dobre díva :) Hoci bol dej dosť predvídateľný, film udržal moju pozornosť až dokonca a nebyť pár trápnych scén, zaslúžil by si o hviezdičku viac. Takto to je za 3* ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan měla to štěstí, že pro tyto typy holek se prostě narodila a proto jí ta role sedne jako nikomu jinému...Nesnáším ale přehrávání a trapnost, které je v tomto filmu až až...Budeme jen doufat, že každý herec z toho filmu vyrostl do lepších rolí :) Ale scéna s potopou v bytě - ta byla asi nejlepší :) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Z Lindsay Lohanové se z nadějné dětské hvězdičky studia Disney postupně stala trpěná protekční kráva á la Paris Hiltonová (s tou ostatně ráda vymetala putyky a pánské poklopce), což nakonec vedlo k tomu, že ji nikdo nechtěl moc obsazovat. Tento film je ještě z doby, kdy se celá aféra jejího života teprve lámala a nepatří k tomu nejhoršímu z jejího repertoáru. Přiměřeně dlouhé, přiměřeně zahrané, přiměřeně divácky snesitelné. 50% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Bylo to takový trochu šílený a neuvěřitelný, ale když jsem to viděla podruhé a věděla jsem co od toho čekat, tak se mi to i líbilo, jen takoveý malý detail. Já jakožto smolařka, i když ne tak šíleně přehnaná jako tady, kdybych měla takový štěstí jako Lindsay v tom filmu, nikdy v životě bych se ho nevzdala kvůli jednomu chlapovi, protože s tim štěstim bych jich mohla mít na každym prstu několik. 3* ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když smolař přijde za malou holčičkou a chce jí sundat přilepenou figurku z obličeje, střídají se záběry, kdy ji má dívka blíže a dále od rtů. (Aknah)
  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)
  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno