Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slimák je mixem teroru, černého humoru a překvapivé lidskosti od scénáristy Jamese Gunna, jehož Úsvit mrtvých se stal hitem roku 2004. Wheelsy je obyčejné městečko plné přátelských lidiček, kteří se starají jen o své vlastní problémy. Jenže pod tímto milým povrchem se začínají dít divné věci... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (337)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V malom, tichom, americkom mestečku Wheesley sa začnú diať hrôzostašné veci potom, čo agresívna, vesmírna forma života napadne jedného z miestných záletníkov a premení ho na slizkého, nenažratého mäkkýša. Ten infikuje ďaľších ľudí, s ktorých urobí tlupu oddaných zombie s kolektívnym vedomím. Trocha prekombinované. Dosť nahlúple. Inšpirácia horrormi z osemdesiatych rokov minulého storočia nepopierateľná. Hodne slabí herci, nízky rozpočet a lacné, digitálne triky. Celkovo nič moc. ** ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Příjemná, co se týká efektů povedená hororová komedie, místy dost vtipná aniž by tlačila na pilu v mezích humoru. Zápory? Sice ve mne nic moc nezůstalo, film tak nějak projde myslí bez větších dojmů, ale kdo to od něj očekával.... Také se mi nelíbil hlavní příšerák Grant ještě než se změnil ve slizkou hybridní nestvůru, jeho představitel je dokonale odporný i bez masky. Pravda že Michael Rooker byl stejně slizký i v Mallrats... Tak nějak 7/10, dobrý film. Praise *Jesus*? That's fucking pushing it! This shit's about as far from God as shit can get! Either of you ever seen anything like that? You even heard of anything like that? Huh? Me neither... and I watch Animal Planet all the fucking time! ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Výborná hororová komedie s krásně slizkou příšerou. Skvělá role pro Michaela Rookera (známého hlavně z kultovního snímku Henry : Portrait of a serial killer. Ve slimáčím kostýmu je prostě boží. Celkově efekty jsou parádní a maskérská práce na vysoké úrovni a některé digi efekty jsou taktéž skvěle udělané a nebijí do očí. Paráda, tak to má vypadat! Moc mě potěšila pidirolička šéfa Troma studia - Lloyda Kaufmana v roli opilce. Další zajímavostí je, že hudbu nahrála Slovenská filharmonie. A určitě doporučuju film vidět až do záverečných titulků! ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

5/10 Opravdu v posledni dobe lehce opravdu lehince nad prumerem, coz ale neznamena, ze buchvijak squele... tak nejak to bylo cele na stridacku jako na houpacce.... Pomaly rozjezd, nastesti kratka stopaz, jalova zapletka ale sympaticti hrdinove, malo humoru zato hodne "plazu", tragicke pocitacove triky prolozenych par peknymi momenty. Tesil jsem se zbytecne = kwlita hororru minuleho stoleti uz se nikdy nevrati... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Příjemný horůrek, který dokáže kvalitně zpříjemnit podvečery, kdy si člověk chce odpočinout u nějaké odlehčené jednohubky na téma, "Něco přiletělo z vesmíru a chce nás to všechny ovládnout." Příjemní herci, z nichž bych vyzvidhnul pana "Paybacka" Gregga Henryho. Tvůrcům samozřejmě nechybí smysl pro humor a tak je zde postava, která se jmenuje Grant Grant (to už je na pováženou takto pojmenovat své dítě). Elizabeth Banks kočkoidní a Nathan Fillon náležitě hrdinský. 65% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (23)

  • Dr. Karl byla i vedlejší role ve filmu Rabid (1977). (Stocki)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „Sad World“ od Simona Steadmana. Ve 13. minutě hraje „Every Woman In The World“ od Air Supply. Na konci filmu pak hraje „Baby I Love You“ od The Yahoos. (Duoscop)
  • Film obshuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Související novinky

Whedon: Marvel chystá něco „zvráceného“

Whedon: Marvel chystá něco „zvráceného“

12.09.2012

Už nápad zfilmovat relativně málo známý komiks Guardians of the Galaxy zněl jako něco, čím studio Marvel vstupuje na velmi nejistou půdu. Superhrdinský tým z daleké budoucnosti totiž obsahuje členy… (více)

Tvůrce Slimáka chce své Saw

Tvůrce Slimáka chce své Saw

10.08.2007

Jak jinak chápat synopsi dalšího kousku Jamese Gunna, scenáristy nového Úsvitu mrtvých a tvůrce téměř kultovního béčka Slimák? The Belcoo Experiment má být extrémně násilný horor o početné skupině… (více)

Reklama

Reklama