Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem nečekal, že hlavní náplní filmu bude to, že Agáta Hanychová každou chvíli ze sebe vychrlí nějaký "moudrý" kecy o životě a osudu. Tohle nemůže fungovat. Pokud by si tvůrci tohle filozofování odpustili, možná bych dal i 1 hvězdičku, ale takhle to házim rovnou do odpadu. Jinak film je plnej tak neskutečně špatnejch herců, že hereckej výkon Hanychový (překvapivě) nebyl nejhorší ze všech. Otravnej byl hlavně její hlasovej projev. Připadalo mi to, že čte nahlas noviny. Myslim, že by měla otvírat klapačku jenom při felaci. ()

FosaCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by měl v české kinematografii nastat zásadní obrat k lepšímu, musí nejprve najít své dno, od něhož by se mohla odrazit. V Crash Road se tak konečně stalo. Agáta Hanychová se vydává na „dobrodružnou“ cestu, kde utíká před zlými lidmi, sebou samotnou a hlavně osudem, který ji prostě nemá rád. Při tom podává výkon, za který ji doma rozhodně nepochválí. K nejlepším okamžikům Crash Road patří právě ty chvíle, ve kterých se nic neděje a hlavně nemluví… http://chromy.blog.idnes.cz/c/17165/Agata-Hanychova-hleda-smysl-zivotaa-divaci-vychod-z-kina.html ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Věnované peníze Státním fondem ČR pro podporu a rozvoj české kinematografie přišly zcela na zmar. To je rovnou mohli vyhodit oknem. Přineslo by to stejný efekt. Film zabředá do bahna, kde se utopí s dalšími podobnými skvosty. Takhle se naše kinematografie rozvíjet nebude. Nebudu se rozepisovat o tom, jestli je Agáta Hanychová herečka nebo není. O ní tu totiž vůbec nejde. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Je potřeba k tomu něco dodávat? Režisér musí být blázen, jestli nepoznal, že Agáta je naprosto příšerná a všechny ty výblitky z jejích úst zní třikrát hůř, než kdyby je říkal někdo jiný. Naše hrdinka musí projít mnoha situacemi a poznat mnohé lidi, z nichž 90% ji chce osouložit (proč asi? když vYpadá tak jak vypadá?) aby dospěla ke stejnému závěru, jako na začátku filmu. Tomu se říká psycholoigie!!! PRAHA JE MRTVÁ. Jo, něco na tom bude, Kryštofe. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Nemusela mi nablejt zrovna do jahod.“ Crash road mě příjemně překvapil. Dle hodnocení jsem očekával nejhorší možné spojení špatného obsahu i formy. Zpočátku je film trochu váhavý a trvá mu, než se rozjede road movie. Jakmile ale Veronika vypadne z Prahy, příběh začne být zajímavý. Samotná Veronika je sympatická, herecký projev Agáty Hanychové mě nijak neurážel, je totiž přirozená a uvolněná. Samotný příběh je trochu naivní, trochu šílený, ale nenudil jsem se u něj a ve scénáři je hned několik opravdových hlášek. Mimoto musím hodně pochválit soundtrack, který používá chytlavé písničky tam, kde je jich zapotřebí a krásně dotváří snovou uvolněnou atmosféru. Celkově vzato se nejedná o takový film, ke kterému bych se vracel, ale na jedno zkouknutí určitě potěší. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno