Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Stmeloval se, nebohý... Cvak! A už je bez nohy! To znám. Předevčírem jsem v práci pomáhal kolegyním z HR, balit vybavení pro náš teambuilding v Boubínském pralese. Trávu, pytlík houbiček, pilulky extáze... Na rozcvičení týmu zbraně paintballové, pro další hrátky pak zbraně sečné, střelné i plamenometné a jako bonus pro lídra týmu i protiletadlovou střelu Stinger. Samonaváděcí :-). Nezapomenout na nášlapné miny a železné medvědí pasti s extra silným pérem! Potraviny netřeba, občerstvení (teplý jablečný koláč se zuby) zajistí cateringová firma Serjoža & spol. Ještě zajedu s firemním pick-upem do ZOO, vyzvednout medvěda brtníka. Toho pak v Boubínu vypustíme, aby během našeho teambuildingu volně korzoval po turistických pěšinách a zpochybňoval tak tvrzení lídra týmu, že: „V těchto lesích žádní medvědi nežijí! Jo a příští teambuilding plánujeme ve Švédsku. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že nazíráno z jistého úhlu pohledu je tenhle film sračka - bez debat tomu tak je. Stejně tak dobře je ale možné na tuto pokleslou podívanou hledět očima blazeovaného diváka, který touží jednou za čas intelektuálně vypnout a trošku se pobavit u nějaké podobné oddychovky, kde není nouze o litry kečupové krve a holky prohánějící se po lese ve spodním prádle. Z hlediska žánru není myslím tomuto filmu moc co vytknout, natočeno je to zdařile, děj pěkně odsejpá, herci jsou zde obstojní, vyvražďování postav probíhá dostatečně nápaditě (lze-li to vůbec takto cynicky konstatovat :-), a dostatek černého humoru zaručuje, že je to ve výsledku náramná sranda, za to vám ručím. Třeba u scény, v níž jedna postava řeší trable s umístěním uřízlé nohy do ledničky, jsem umíral smíchy. Osobně jsem se u Izolace bavil královsky - takovou prdel jsem dlouho neviděl. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Zázrak to nie je, dokonca sa mi zdá, že typicky britský "humor“ ponurému lesnému hororu skôr ubližuje, než pomáha. Ale najhoršie to tiež nie je. Občas to vyjde (hlava, zápalky, pancierová pasť), ale kombinácia tvrdého hororu so svojráznou komédiou nikdy nebola "moja" kombinácia a už príliš krvavo akčný koniec (bazuka???) ma nebavil. Režisérov predchádzajúci masaker, METRO, sa mi pozdávalo viac. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vydařený horor plný hlášek o jednom firemním pobytu na víkendové chatě, který se zvrtne v pěkná jatka. Černo humorné hlášky se střídají s krvavými scénami a navíc se to nebere moc vážně, protože ruští zabijáci si zaměstnance firmy pěkně podají a hororový fanoušek ujetých filmů si může odškrtnout další film u kterého nuda nehrozí. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Izolace začala docela dobře, pěkné prostředí, pohodička, ale poté co se objevilo první přímé setkání se zabijákem/zabijáky šlo hodnocení dolu. Samozřejmě jsem čekal zase více komediálních prvků, které vážně nemohl utáhnout sám furt a ten samej cápek, kterej se nám ve filmu trochu počůral. Přemýšlel jsem o čtyřech hvězdách, ale nakonec to jsou tři. Mimochodem, nůž do zadku bych si nenechal zastrčit... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno