Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo - docela jsem se tady i pobavil. Mě ten film přišel celý jako hororová komedie s místy opravdu povedeným humorem. Po hororové stránce to už sice zas až tak super nebylo, ale i tak lepší průměr. Má nejoblíbenější postava to přežila to je hlavní, docela slušné efekty viz. ufiklá noha určitě stojí za pozornost. Nejvíc mi však vadilo, že se konec zvrtl v akční frašku plnou totálních kravin. Ty dvě buchtičky v té jámě byly luxusní... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

3,5* Anglický humor je naozaj výborný, postavy výborne vyprofilované na typických predstaviteľov kancelárskych krýs v najrôznejších podobách. S humornou stránkou kontrastuje však rovnako extrémna brutalita hororovej zložky, na ktorú som už miestami mala slabý žalúdok. No aj tak to stálo za ten humor, šarmantného Dannyho Dyera, nežnú Lauru Harrisovú a tak dôveryhodne debilného šéfa Tima McInnernyho :-) ()

Reklama

strougy 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Pustil jsem si to v práci doufaje, že mi tak noční směna rychleji uteče a stalo se. Kvalitní mix slasheru s hodně černým humorem po většinu času funguje a dobře se doplňuje, zejména scéna s hlavou či rozhovor o medvědech hned na začátku pobavily nemálo. Navíc se humor většinou objeví ve scénách, kdy by ho člověk ani nečekal a tvůrci tak na diváka pomrkávají, ať to nebere tak vážně a hlavně se baví. Což člověk rád udělá. :-) ()

brutale 

všechny recenze uživatele

Nelogické ťahy postáv preliezajú filmom, ako mravce mraveniskom. "Tupoidná" zápletka a herecké (ne)výkony. Je to zlátanina, ktorej však nesmiem odoprieť, že ma miestami rozosmiala (viď. scéna s šéfom Georgom a posledná veta filmu). Je to horor bez napätia, atmosféry sem tam nejaké gore vsuvky a troška krvi... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Pár povedených vtipů nepřebije debilní příběh a ještě debilnější chování postav, o tísíckrát omletých a stále znovu do omrzení opakovaných klišé ani nemluvě. Navíc představitelka všemi opěvované a obletované Maggie se mi ani za mák nelíbí a z celé "Izolace" tak mám úplně stejně rozpačitý dojem jako z ní... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama