Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Izolace - film dvou mechanismů. Jednak dokáže nabídnout stejně opojný pocit, jako když z herního automatu vytřískáte velkej balík peněz, ale zrovna tak neblahý pocit, když v něm necháte celou výplatu. Záleží, jak moc hazardní hráč jste. Přistoupíte-li na pravidla hry, budete se bavit. Menu hlášek je dlouhé a leč chody nejsou velké, o to větší mají styl. Někdo může namítnout, že příběh není nic, co by zasluhovalo vytesat do zlatého štítku, ale přesto porce černého humoru, podrývání klišé a situací, kdy nestačí pouze zabíjet, jej dokáže slušně nakopnout k tomu, aby z žánrových kolejí vyvražďovaček vyjel nadprůměrně. A jako jackpot dostanete useknutou hlavu. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Maďaři jsou pěkní parchanti. Zvlášť ti co pocházejí ze sovětského svazu, mluví rusky a loví po lesích ozbrojeni kulomety a plamenomety nebohé účastníky jednoho team buildingového víkendu. Pozitivum Severance je zajímavý nápad v neotřelém prostědí. Dále dobré herecké výkony zůčastněných. Jenže co je naplat dobrý nápad, když režisér neumí točit akční a hororové scény. Vše je velice atmosferické a líbivé až do chvíle kdy se objeví krvežíznivý maďaři a jde do tuhého. Další výraznou slabinou filmu je to že se jedná o mix komedie a hororu. Takový kočkopsi nedopadají většinou dobře. Což je příkladem i Severance. Škoda. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chudáci Slováci mají Hostel, který ukázal, kterak to na Slovensku vypadá...s cikány, s životem a s nájemnými zabijáky. Smůla, že se to všecko točilo u nás :) Izolace je ale pro změnu horor, který se odehrává na pomezí Maďarska a Rumunska. Partička zaměstnanců z jedné firmy na výrobu zbraní zde přijede na chatu a jak to tak bývá, nebude to zrovna dvakrát příjemný víkend. Nejlepší na tom všem je, že se film točil v Německu. Ony ty lesy holt vypadají všude stejně. Jak byl ale Hostel zábavou nechtěnou, Izolace v sobě ukrývá plno vtipných scén, záměrně. Proto ten film taky beru daleko líp než ostatní horory, který prostě přijdou, všecko podřežou a pak zase nezajímavě odejdou. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

,,Hm tak co tady máme. Parta lidí si vyjede na chatu do lese poblíž Prdelákova nad Lhotkou a pěkně po jednom začnou pomalu vymírat. Nic nového. Jen další tupé béčko," říkal jsem si, když jsem si tento film pouštěl se spolužákem na jedné velice zábavné přednášce (jsem hold pilný student). Jenže Izolace je prošpikována černým humorem, který usekanými končetinami a litry krve vůbec nešetří, což film dělá zajímavým, ale na tu přednášku se to zrovna moc nehodilo, protože u scény s useknutou nohou jsem měl co dělat, abych udusil nastalý výbuch smíchu. Kromě komediálních vložek má Izolace sympatické herecké obsazení a slušné gore efekty. Takže pokud máte rádi úchylnou zábavu a nevadí vám, že příběh nedává žádný smysl a ani fakt že se vysvětlení nedostaví na návštěvu, tak je pro vás Izolace jasná volba. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se pousmál, pár naháněcích scén se také povedlo a sem tam se i mihly prvky solidní atmosféry, ale nějak mi to moc nesedlo. Jediné, co si z toho asi budu pamatovat, je zfetovaný Danny Dyer, jehož stavy byly vylíčeny sakra přesně a dobrý dojem na mě udělala i šmrncovní Laura Harris, ale čekal jsem víc. 40% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama