Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Z původně zamýšlené Potěmkinovy univerzity vznikne instituce poskytující vyšší vzdělání nepotlačením kreativity a vášně v srdci mladého člověka. Suchopárné americké školství budiž zachráněno! Absolutně naivní, v dobrém myšleno ničím nepřekvapující komedie, u které jsem s vděkem ocenil vyvarování se žánrových zvyklostí v podobě odpaňovacích snah, fekální bžundy, či jiné spermatické lograndy s jablečnými koláči a ukroucenými bradavkami. Jinak asi sen každého studenta, že ano? Já bych si na tabuli připsal předměty "Kouzlo pasivity při orálním sexu" a "5/12 dne zasvěť spánku".. ()

Mr.Pumpkin 

všechny recenze uživatele

Bezva vejšku jsem viděl čirou náhodou a musím říct, že jsem k němu zpočátku přistupoval značně skepticky. V průběhu filmu se moje skepse rozplynula a já se poměrně slušně bavil. Jasně, není to žádný převratný film a je značně nereálný, ale nehraje si na nic víc, než nabízí a to je mi sympatické. Pohodička, která panovala na South Harmon Institute of Technology, se přesunula i do našeho obývacího pokoje, kde jsem film povětšinu času s úsměvem na tváři sledoval. 65% ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Ujetý příběh, prvoplánový děj a rutinní zvraty zcela vyvažuje přítomnost přirozeného a zábavného humoru, který nestojí na nucených gazích, ale vtipem skrz naskrz prosáknuté atmosféře a skvělém Justinovi Longovi. Pokud přistoupíte na nastřelenou dějovou linku, Bezva vejška se vám odmění devadesáti minutami nenucené zábavy. ()

Bones! 

všechny recenze uživatele

Do jisté míry zajímavý, v reálu absolutně neproveditelný nápad převedený "na plátno" a dovedený ad absurdum, k tomu název školy jejíž zkratkou je slovo označující v mnoha teenagerovských komediích hlavní náplň filmu. To by asi stačilo na to, aby se mnohý"(ne)normální" člověk tomuto počinu vyhnul. Nakolik je to škoda nejsem schopen posoudit, nicméně myslím, že 90 minut a místy docela zábavné pasáže, odpuštění si fekálních nechutností, atd., dělá z tohoto filmu docela koukatelnou záležitost (nevadí-li vám ovšem ona zmiňovaná absurdita)... Trochu slabší 3 * ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Accepted je spíš taková podprůměrná hloupá komedie o hloupostech, než cokoli jiného. Na začátku ještě bylo pár vtipných nebo aspoň úsměvných momentů, ale postupně to bylo horší a horší, až se z toho nakonec stal sled kýčovitých situací, které nikoho nemůžou překvapit ani pobavit...Jsou to spíš horší **. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)
  • Skateboarder, ktorý skočí do bazéna, je profesionál Chad Fernandez. (rador)
  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou od společnosti Apple. Jejich počítače je možné spatřit celkem 39krát. (URBAN)

Reklama

Reklama