Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že v dnešním světě chce být slavný úplně každý. A díky celosvětovému fenoménu reality show se jím také doslova každý může stát. Režisér filmů Prci, prci, prcičky a Jak na věc uvádí film Hledáme Ydol v hlavní roli s Hughem Grantem, který jako Martin Tweed - zahořklý a sebestředný moderátor nesmírně populárního televizního programu Hledáme Ydol předvádí skvělý výkon. Tweed, který sám sebe nemůže vystát, uvádí na scénu velmi různorodé soutěžící. Je mezi nimi jižanská kráska Sally (Mandy Moore), sladká a svůdná před okem kamery, ale úplně jiná ve skutečnosti nebo Omer, neprůbojný soutěžící se zálibou v muzikálových melodiích. Finálová noc začíná, do křesla zvláštního porotce usedá prezident Spojených států a pódium zažije výbušnou show, na kterou národ nikdy nezapomene. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Priemerný film, na klasický americký motív. Hugh Grant podal pomerne solídny výkon, ale Dennis Quaid sa mi nepáčila. Celkovo vo filmoch, kde hrá Grant zvykne režisér nasadiť nejakú béčkovú herečku, ktorá mu to celé pokazí. Ale aj tak, réžia bola nevýrazná a pointa ..., typický americký resp. holywoodský motív. Bohužiaľ je už otrepaný, nedá sa nič robiť. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Kazdy zna soutez zvanou SuperStar, v jinych zemich pod jmenem Idol. Tohle je film o teto soutezi, zadny dokument, ale klasicka americka komedie berouci si na paskal jak poradatele, tak samotne ucinkujici. Necekejte neco noveho, je to klasicka komedialni skola 90. let, nekterym scenam se zasmejete, ale ze byste se aspon pulku filmu valeli smichy po zemi, to nehrozi. Vtipy jsou jednoduche a zrejme ty nejlepsi patri samotnemu prezidentu USA, ktery je svyma grimasama az napadne podobny Bushi Jr. V roli poradatele se objevi Hugh Grant, v roli radoby budouci zpevacky Mandy Moore (je to ve tvari sakra hezka holka), dale jeste uvidime Kevina Kleina. Dal bych 2*, ale ma to celkem prekvapivy konec a prezidentovy grimasy a la Bush jsou skvele, takze 3* ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch novějších filmů s mým oblíbencem jménem Hugh Grant. A dopadlo to relativně dobře. Film srší zajímavými nápady i vtipem, což je jen dobře. Nádherně jsou zde zparodovány hudební reality show a také prezident USA. Je vidět, že Paul Weitz si s filmem pohrál a je to na výsledku znát. Co mne naprosto odbourávalo byly především záběry na teroristy na íránsko-pákistánské hranici, kterak koukají na show Americký sen. Ale dost vtipná byla například i vsuvka s Williamem, se kterým se rozešla jeho přítelkyně, on vstoupil do armády, odjel do Íráku, hned první den ho postřelili do ruky a on se domů vrátil jako válečný veterán po jednom dnu v Íráku. Prostě sranda. Tenhle film originalitou přímo čiší a konec je doslova překvapivý, ale o to více zajímavý. A Hugh Grant jako cynický moderátor a Dennis Quaid jako americký prezident filmu dodávají na zajímavosti. Celkově jsem si film užil a příjemně pobavil. Prostě super zážitek a opět se mi potvrdilo, že v poslední době si Hugh Grant pečlivě vybírá scénáře a nekývne na každou blbost. Takže celkově jsem byl spokojený a dávám čtyři hvězdičky, protože tato komedie je určitě solidní nadprůměr. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Americká blbůstka o tom, jak americký showbyznys je hloupý. Nevím, co chtěl tento film parodovat dříve. Zda amerického prezidenta, nebo americké soutěže, nebo teroristy, .... ? Prostě mám v tom guláš. Film ničím výrazně nezaujme, nechytne za srdce, pár scén je sice úsměvných, ale to nestačí. Hloupost na jedno podívání. Hudba: Stephen Trask ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pro mě nic neříkající film, kterej se sice tváři všelijak, ale nakonec z toho vyleze jedno veký hovno a nic víc. On totiž velkej problém filmu je, že sem se neměl v podstatě čeho chytit, žádná postava neni zrovna moc sympatická, i když Mandy Moore je moc pěkná a roztomilá, ale je tady i zároveň slušná svině a děj je více méně o ničem. Hugh Grant by se měl spíš držet romantických komedií, který mu jdou daleko líp, i když na druhou stranu, takovej pěknej hajzl jakýho ztvárnil tady, mu docela seděl, jen ten film je fakt debilní a americkej prezident v podání Quaida spíš k pláči, byl až trošku moc retardovanej. Ovšem William Dafoe jako starej poradce prezidenta nemá chybu ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Mandy Moore byla jediná herečka, kterou chtěl režisér Paul Weitz obsadit do role Sally Kendoo. (HappySmile)
  • Scénárista a režisér Paul Weitz tvrdí, že scénář k tomuto filmu začal psát dříve, než viděl jeden jediný díl soutěže American Idol. (HappySmile)

Reklama

Reklama