Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že v dnešním světě chce být slavný úplně každý. A díky celosvětovému fenoménu reality show se jím také doslova každý může stát. Režisér filmů Prci, prci, prcičky a Jak na věc uvádí film Hledáme Ydol v hlavní roli s Hughem Grantem, který jako Martin Tweed - zahořklý a sebestředný moderátor nesmírně populárního televizního programu Hledáme Ydol předvádí skvělý výkon. Tweed, který sám sebe nemůže vystát, uvádí na scénu velmi různorodé soutěžící. Je mezi nimi jižanská kráska Sally (Mandy Moore), sladká a svůdná před okem kamery, ale úplně jiná ve skutečnosti nebo Omer, neprůbojný soutěžící se zálibou v muzikálových melodiích. Finálová noc začíná, do křesla zvláštního porotce usedá prezident Spojených států a pódium zažije výbušnou show, na kterou národ nikdy nezapomene. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

lekr 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů s Hugh Grantem, na který se dá koukat, ale celkově to na mě působilo hodně přehnaně a místy až trapně. Kdyby tvůrci přidali více situační komiky, vystřihly některé Grantovy scény a naopak více zapojily Dennise Quaida v roli natvrdlého prezidenta, určitě by to dopadlo lépe. Slabé tři hvězdičky. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu si ani po druhém shlédnutí nevybavím nic, než posledních 15 minut. Lehce retardovaný americký prezident v podání Dennise Quaida nebo naivně zamilovaný Chris Klein, k tomu hlášky jako "vyhodím to tu do vzduchu bombou, kterou jsem našel na záchodě. Postě neskutečná prdel. Aspoň teda ten konec. ()

Reklama

czejny 

všechny recenze uživatele

Parodie na americkou politiku a na všelijaké přiblblé reality show. Ale, co je nejdůležitější? Že se to dalo docela dobře sledovat. Pěkná satira s bezchybně tupým prezidentem Dennisem Quaidem a bezpáteřním moderátorem Hughem Grantem. Některé záběry perfektně poukazují na to, čeho jsou schopni lidé kvůli svému snu, kvůli lásce, kvůli penězům. Tento výtvor nás může maximálně vést k zamyšlení, jestli to, co jsme viděli, nemůže být skutečností (když Američani jsou schopni věřit tomu co viděli ve filmu Hostel :). Na závěr snad jen můžeme doufat, že to, co jsme viděli ve filmu je pouze a jen politická satira, která se nemůže stát skutečností. (kdo ví, co se děje v zákulisí politickém či zábavním...) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pro mě nic neříkající film, kterej se sice tváři všelijak, ale nakonec z toho vyleze jedno veký hovno a nic víc. On totiž velkej problém filmu je, že sem se neměl v podstatě čeho chytit, žádná postava neni zrovna moc sympatická, i když Mandy Moore je moc pěkná a roztomilá, ale je tady i zároveň slušná svině a děj je více méně o ničem. Hugh Grant by se měl spíš držet romantických komedií, který mu jdou daleko líp, i když na druhou stranu, takovej pěknej hajzl jakýho ztvárnil tady, mu docela seděl, jen ten film je fakt debilní a americkej prezident v podání Quaida spíš k pláči, byl až trošku moc retardovanej. Ovšem William Dafoe jako starej poradce prezidenta nemá chybu ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

„Já chci větší pestrost. Já chci mít někoho rád, chci někoho litovat, někomu se smát, chci někoho u koho budu masturbovat. To poslední už možná máme." USA jsou skutečně zemí neomezených možností. Prezidentova inteligence se může skrývat ve štěnici v uchu, k válečnému hrdinství se dá dostat již cestou do války, arabsko broadwayský terorista se může prošaškovat až do finále soutěže American Dreamz, kterou může s přehledem vyhrát mrtvola, která v ní vůbec neučinkovala. Já tento snímek považuji za vcelku zábavné rýpnutí do činnosti nejmenovaného 43. prezidenta USA, pseudohrdinství i do nekonečně skvělých reality show. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Mandy Moore byla jediná herečka, kterou chtěl režisér Paul Weitz obsadit do role Sally Kendoo. (HappySmile)
  • Scénárista a režisér Paul Weitz tvrdí, že scénář k tomuto filmu začal psát dříve, než viděl jeden jediný díl soutěže American Idol. (HappySmile)

Reklama

Reklama