Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Ničím zvláštny film, čo sa týka nápadu alebo zvratov. Musím povedať, že Mickey Rouke ma príjemne prekvapil. Jeho vyzáš je typicky "zápornácka", tak ako je prezontovaná vo väčšine takýchto druhov filmu. Vo filme sú momenty, ktoré majú diváka pripravovať na premyslené ťahy hlavného hrdinu, ale celkový dojem je skutočne viac než podpriemerný. Po dvoch dňoch už ani neviem, čo to ten Indián vlastne chcel dokázať. Akcia: * Napätie: * Dramatičnosť: * Vtiahnutie do deja: ** Realita: ** ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Příšerně hrající Levitt úplně zruinoval šanci vnímat tenhle film nějak seriózně. Takže i přes solidní obsazení (samozřejmě nemyslím toho otravnýho Levitta) a přestože se postavy obou manželů chovají netradičně velmi realisticky a Rourkemu nájemný vrah sedne, nějak mě tenhle neoriginální příběh vůbec nezaujal. Věděl jsem, jak nečestné postavy dopadají, jak jsou dobré postavy po právu odměněny, takže jsem jen musel přežívat otravné scény Rourkeho s tím imbecilem a čekat, až se naplní klišé a dojde na typický konec. 2,5 hvězdičky, sorry Diano a Tomáši. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Wayne (Thomas Jane) a Carmen (Diane Lane), toho času v rozvodovém řízení se nešťastnou náhodou připletou do cesty šílenému Richiemu (Joseph Gordon-Levitt) a jeho indiánskému příteli, nájemnému zabijákovi Blackbirdovi (Mickey Rourke). Oba jsou rázem v ohrožení života, a jsou zařazeni do ochrany svědků - kde jsou přinuceni žít jako manželé. Ale Blackbird nezapomíná, kdo viděl jeho obličej ... Tak nějak mi přišlo, že John Madden chtěl vzdát hold všem svým oblíbeným filmům, bohužel to udělal docela nešťastným způsobem, a to tak, že do Smrtícího úderu narval všechny myšlenky, které mu přišly zajímavé. A tak zde máme šílené zabijáka (i když skvěle ztvárněného Josephem Gordon-Levittem - ale pořád si od chlapce nějak nemůžu odpárat jeho Camerona z 10 důvodů proč tě nenávidím), inspirovaného Keenu Reevesem ze Sleduje tě vrah, manželskou dvojici schovávající se pod falešnou identitou (ale to jim nebrání v pohodě telefonovat se svými rodiči), tvrďáckého indiánského zabijáka, který teskní po svém bratrovi (ale nemá problém zabít svého přítele) a tak dál. Docela jsem si oddechl, když to všechno skončilo ... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Chytia ich predtým, ako nás zabijú?“ – „Áno. Predtým. To bude najlepšie.“ John Madden, Mickey Rourke, Diane Laneová, Thomas Jane, Joseph Gordon-Levitt, Lawrence Bender, Elmore Leonard a Rosario Dawsonová sú zaujímaví režiséri, herci, producenti a spisovatelia. Preto som sa na ich spoločný projekt tešil. Nanešťastie, po sľubnom rozjazde sa snímka začala topiť v brutálne sa meniacich postavách (život je všelijaký, ale aby som postavu prvú polovičku filmu líčil ako nájomného vraha, ktorý si chce kúpiť indiánsky domček a usadiť sa a v druhej z neho spravil jednorozmernú filmovú sviňu, to je riadny hazard s trpezlivosťou diváka), nelogickom správaní, nesympatických postavách (trápne afektovaný Gordon-Levitt, napriek tomu chalana zrejme čaká obrovská budúcnosť). Herci idú na 14%, nezmyselná smršť násilia, mdlé dialógy, zbytočne vulgárne postavy a ako mnohé filmy z dielne bratov Weinsteinovcov, i tento pôsobí chaotickým, dodatočne prehnane agilne zostrihaným zmäteným dojmom (84-minútová stopáž veľa naznačuje, vôbec by som sa nečudoval, kebyže niekde v trezore existuje dvojhodinový režisérsky strih). Osobne som sa na film najviac tešil kvôli Mickeymu Rourkeovi. Bohužiaľ. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sice jednohubka, ale velice záživná. Naprosto jednoduchý scénář je zpracováný zajímavě, studené reálie výtečné a hlavní postavy uvěřitelné. Ačkoliv se trochu vaří z vody a spoustu prvků je vyloženě okoukaných z x filmů poslední dekády, stále to funguje dobře a Mickey Rourke je cool i když vypadá jako indián. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Datum uvedení filmu se několikrát změnilo, protože film prošel řadou dotáček a přetáčení. Původní termín dokončení měl být v lednu 2006. (CliffLee)

Reklama

Reklama