Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neprůbojná Olivia je bývalá učitelka, která pracuje jako uklízečka, Franny je bohatá žena v domácnosti, Christine úspěšná televizní scenáristka a Jane módní návrhářka. Ačkoli každá jiná, jsou už od střední školy nejlepšími kamarádkami a s výjimkou Franny se každá z nich právě potýká s osobní krizí. Olivia je věčně bez peněz, nemůže zapomenout na bývalého ženatého milence, a navíc uvízne ve vztahu se sobeckým Mikem. Manželství Christine se po měsících nekonečných hádek rozpadá a Jane prožívá hlubokou krizi středního věku, která se projevuje nejen věčnou podrážděností. Existuje něco, co by jim mohlo pomoci jejich potíže vyřešit? (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Plácání do vody, které se naprosto míjí účinkem. Tento pseudopsychologický film se vyznačuje nesympatickými postavami a navíc nedořešenými problémy a vztahy. KOUSEK DĚJE Mnohé motivy jsou nepochopitelné.. Není žádný důvod - snad kromě psychické nemoci - proč by pohledná žena (Jennifer Aniston) dělala onuci odpudivému chlapíkovi, který o ni nestojí? K čemu byly neustálé narážky na latentní homosexualitu jednoho z manželů, když se ani nepotvrdily ani nebyly popřeny? Atd. Prostě nepodařený snímek. /6. 6. 12./ ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Čtyři zoufalé ženy a jejich životní peripetie... Přes slibné herecké obsazení (včetně účinkování Frances McDormand) se žádná hlubší sonda do života nekoná. Jde o veskrze průměrný film s podobným levelem a promarněným potenciálem jako Čtyři opuštění muži. Ztraceno v překladu, zapomenuto ve scénáři, nenalezeno v režii. ()

Reklama

elanista1 

všechny recenze uživatele

Takyto druh filmu pozeram ked v nom hra moja oblubena herecka, herec, alebo to reziruje oblubeny reziser.Vedel som ze toto nie je salka mojej kavy uz pred zaciatkom, ale taketo hovno som vsak necakal.Nie som nejaky odbornik, ani sa nepohybujem v kinematografickych kruhoch, ale toto by natocil snad kazdy podpriemerny reziser, ktory ma aku-taku prax.Viac nikdy. Jojinecko to povedal presne. ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Ňák nevim, co přesně mám napsat, pže film ve mně zas tak moc nezanechal, neměl nijak zvlášť úžasnou zápletku, přesto vzbuzoval různý pocity. Přes pocit soucitu, neúspěchu až k radosti, která se tu a tam objevovala. Jinak ale snímek vzhlížel poněkud depresivně. Aniston jako "pouhá" uklízečka vedle svejch údajnejch kamarádek, který pomlouvaly jednu druhou, a to obzvlášť v autě po cestě ze společnejch akcí. Až zoufalý mi přišly Jenniferiny snahy zlepšit si život, jako například oblíct se do uklízečskýho dárku od jejího dohozenýho přítele, kde se předváděla s očekávánim sexu... ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, ani nevím proč jsem se na to dodíval. Možná proto, že jsem poslednich 30 minut zároveň kontroloval poslední zápas na mém lístku v tipu, nebo proto, že jsem chtěl vědět, jak dopadne "gej manžel" (jediná skvělá postava v tomhle depresivním snímku). (btw vyhrál jsem, jestli to někoho zajímá ;-)) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles. V době natáčení filmu zde byla nejdeštivější zima vůbec. Restaurace, kde mají Mike (Scott Caan) a Olivia (Jennifer Aniston) rande naslepo, je Fred 62, též v L.A. Dalšími natáčecími místy byly New York a Kalifornie. (SONY_)

Reklama

Reklama