Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Toto je příběh muže jménem Harold Crick… a jeho hodinek. Harold Crick je muž nekonečných čísel, neustálých kalkulací a pozoruhodně mála slov. A jeho hodinky neřeknou o mnoho víc.“ Po deseti letech usilovné práce je spisovatelka Karen Eiffel téměř na konci své poslední a možná nejlepší knihy. Jejím jediným úkolem zůstává vymyslet, jak zabít svoji hlavní postavu, Harolda Cricka. Karen však nemá ani tušení, že Harold Crick z nevysvětlitelných důvodů žije ve skutečném světě… a najednou slyší její slova. Fikce a realita se střetnou, když zmatený Harold slyší, co si ona myslí, a zjistí, že musí najít způsob, jak změnit její (a svůj) konec. Horší už to nebude je neotřelou komedií o tom, jak vzít svůj dosavadní život do rukou a učinit z něj takový, jaký ho chcete mít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (846)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Úžasný film," těmito slovy začal D.Moore svůj 751. komentář, neboť měl radost, že viděl Willa Ferrella konečně doopravdy hrát, navíc ve skvěle napsaném a zrežírovaném snímku, a to dokonce po boku Dustina Hoffmana či Emmy Thompson, a byl by chválil ještě dál, ovšem musel si vyřídit neodkladnou záležitost - zjistit, co je zač ten pitomý pisálek, který dává dohromady jeho vlastní příběh, a vytlouct z něj jeden jediný rozumný důvod, proč ho neustále nutí používat únavná souvětí dlouhá jako prase. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Originální a velmi poutavý příběh, svěží a skoro bezchybná režie a geniální obsazení. Will Ferrel dokázal, že není jenom dobrý komik, ale že si stejně dobře umí poradit i s vážnější roličkou. A Marc Foster je opravdu machr, protože takhle originální, svěží a až roztomilou komedii jsem už dlouho neviděl. Pro mě zatím překvapení roku. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době jsem odcházel z kina vrcholně spokojen a dobře naladěn. Emma Thompson byla famózní, Will Ferrell po vzoru Jima Careyho mnohem příjemnější v civilní roli a Maggie Gyllenhaal sice není sultánova favoritka, ale s těmi sušenkami byla k nakousnutí. Veliký Dustin jistí křídla, takže herecky bez výhrad. Navíc spousta originálních parádiček s obrazem, skvěle sednoucí hudba a vůbec celé mě to nějak chytlo za srdce. Taky semi líbilo to drobý rytí do intošů - když stejnej příběh dopadne tragicky, je to umění, když dobře, je to kýč. Jak čtu některý komentáře, je to celkem přesný. :)) No a co vůbec vykládám, prostě já jsem si přál, aby to dopadlo dobře :)). ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Každý občas rozmýšľa o skoku zo strechy.“ – „Ja teda rozhodne o skoku zo strechy nerozmýšľam.“ 24 hodín som rozmýšľal, či dám zaslúženejších 80%, alebo „len“ 60. I za prehnanú dĺžku musím nakoniec dať šesťdesiatku. Nie, nie je to len o dĺžke. Je to aj o zápletke, ktorá je na môj vkus príliš odvážna. Mal som pocit, že mi ňou niekto robí dieru do hlavy. Čo s tým mali hodinky, ako je možné, že počul hlas a žil ako „reálny človek“ a zároveň bol literárnou postavou? Nie, vôbec som to nepochopil. Ku cti tvorcov slúži fakt, že tieto otázky SCHVÁLNE ignorujú, čo je vlastne milé a fajn. Každopádne, je to čertovsky originálne a hravé, väčšinu času ma to bavilo, Will Ferrell super, Maggie Gyllenhaal detto. Som v podstate príjemne zaskočený, „len“ neviem, čo si o tom mám myslieť. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

TYVOEEEEE!!! co ten konec !! Ten to zazdil ! Nejhorší na tom je, že já sám sem KUA vymyslel lepší a uspokojivější konec..! Možná by někdo řek, že z toho jen tak tak vybruslim, ale furt lepší, než jak to bylo ve filmu. Kde nechali tvůrci svou představivost?? Nonic, co naděláš.. Jinak je to fajn film, celou dobu jsem si říkal, jo to je vono, super náladička, která se každou chvíli střídá, pomalý tempo, který tomu přesně sedne, nádherně romantické scény, mile smutnej Will Ferrell a sympatická Maggie Gyllenhaal, pohodovej Dustin Hoffman a...divák jen čeká, jak to teda skončí....a takle to zќ#Гұяұфli.. to sem fakt nečekal. Prostě tvůrci porušili vlastní pravidla a totálně vochcali diváky.. Když to hooooooooooooooodně přeženu, mělo to náběh na štýlo Nebe nad Berlínem, až na to, že tohle je prostě jen další trapnej Hollywood!!! Achjo..nevim, jak hodnotit..celou dobu se mi to líbilo, hezkej nápad, všechno. Nechci celej film zatratit kuli závěru, ale něco takovýhleho, to sem snad v životě nezažil. lepší 3*** tomu rád dám, ale vědomí, že to mohlo bejt mnohem!! lepší..to mě ničí..4 bych tomu dal hned, nebýt toho konce. 5***** si to ale nezaslouží ani omylem! PS: Sofiin svět, Jostein Gaarder, řiká vám to něco??! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (27)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Když Harold (Will Ferrell) říká, že 67krát 453 je 30 351, je to správně. Jeho oprava na 31 305 je mylná. (Kulmon)
  • Jméno pekařství "anarchistky" Any Pascal (Maggie Gyllenhaal) "Uprising" znamená v překladu "Povstání". (Kulmon)

Související novinky

Hoffman miluje Thompsonovou

Hoffman miluje Thompsonovou

09.06.2007

Dustin Hoffman a Emma Thompson si během natáčení Horší už to nebude zřejmě padli do oka. Zanedlouho se totiž spolu objeví v romantickém dramatu Last Chance Harvey. Ale pravděpodobnější možná bude, že… (více)

Reklama

Reklama