Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během pohřbu Johanna von Wolfhausena se jeho vnukové Jan a Todd dozvědí, že podle rodinné tradice musí odvézt urnu s popelem do jeho rodného Německa. Do Mnichova dorazí právě v době Oktoberfestu a pan Schniedelwichsen, který jim měl pomoci, je zavede na tajný mezinárodní turnaj v pití piva, organizovaný baronem Wolfgangem von Wolfhausenem. Tady bratři zjistí nejen to, že jejich dědeček byl baronovým příbuzným, ale že kdysi jako kluk ukradl recept na nejlepší pivo na světě a se svou matkou, prostitutkou Gam Gam, utekl do Ameriky. Německý tým bratry hravě porazí a společně s publikem zneuctí památku jejich dědy. Bratři přísahají pomstu a vrátí se do Colorada, kde sestaví americký tým pro příští ročník turnaje. Zjistí, že dědeček recept neukradl. Baron ho před smrtí ukryl do panenky a tu dal chlapci krátce předtím, než ho Gam Gam vzala do Ameriky. Právě on byl totiž jeho prvorozeným synem, a tedy dědicem rodinného pivovaru v Bavorsku. Mladíci podle receptu uvaří po více než padesáti letech legendární pivo a jednu lahev pošlou německým soupeřům. Ti se okamžitě vydají do Ameriky, aby se receptu zmocnili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

david666 

všechny recenze uživatele

Nevím, co vede tvůrce k tomu, že tento typ komedie natáhnou skoro na 2 hodiny. Jestli jsem se zasmál (nebo spíš pousmál) dvakrát - je to moc. Němci jsou tady ztvárněni jako úplní tupci, no Američané moc nezaostávají. Soutěže spojenés pivem jsou vcelku zajímavé ale to je asi tak vše. Ztráta času. PS: ani vnadných bavoraček jsem se nedočkal:-) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Kdysi se mi to líbilo víc. Možná jsem si u televize i něco vypil. Ano, toto je film, u kterého je vhodné si trochu přihnout. Je to film o pití - o pití piva. Takže pro člověka, který se v tom vyzná, je toto správná komedie na večerní odlehčení. Jo, Oktoberfest - to je jedna z věcí, kterou bych chtěl absolvovat než zemřu. ()

Reklama

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Partiu Broken Lizard mam celkom rad, Super Troopers ma pobavili, Slammin salmon este viac a tak som dufal, ze Beerfest bude podobneho razenia. Bohuzial, zatial pre mna ich najslabsia komedia. Vtipov malo, minutaz fakt dlha, a vysledok biedny. A ten text distibutora pod obrazkom je zavadzajuci a opisuje zrejme iny film. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná komedie, která neurazí. Hlavním postavám jsem samozřejmě fandil, konec byl epic i přes jednu nehezkou smrt. Nejvtipnější je začátek, kdy si člověk nahraje video na svůj vlastní pohřeb a když leží na smrtelný posteli, vypije 3 piva. Asi to udělám taky. :-D Donald Sutherland pobavil. :-) ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Aha, tak tohle je pravý, nefalšovaný "pleasure-guilty" film! No, bude tomu tak. Film o chlastání hektolitrů piva, následném říhání a chcaní, popořen říznými hláškami situován do Německa, kde typický Němec nosí kšandy a místo huby má kulomet na ostrá slova, který se maže Bratwurstem. Tak jo. Blbé, až je to dobré. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • V Severnej Amerike bol film uvedený s dĺžkou 110 min. (vavrinec)

Reklama

Reklama