Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Byl to bezpochyby nejhorší díl z trilogie. Kuno Becker si ani do míče nekopl a ostatní herci z předchozích dílů naproto vymizeli. A celý film skoro ani nebyl o fotbalu. Pouze střihy z mistrovství a sem tam, zasáhl nějaký herec do zápasu, což nikdy nebyl příliš šťastný krok, protože to byly opravdu špatně sestříhané scény. Přesto, osud postavy Charlieho (Lea Gregory, kterého si pamatuji z Hooligans) mě opravdu zasáhl a to že velmi, navíc i muzika byla výborná a už jen za to, že předchozí dva díly byly vynikající dávám takovéto hodnocení. ()

derek007 odpad!

všechny recenze uživatele

ABSOLUTNÍ HLOUPOST! Už jednička byla slušně trapná, co se týče montáže fotbalových zápasů, ale měla drive a sympatickýho hlavního hrdinu, kterýho doplňovali vesměs slušní herci a sem tam se mihla LIVE i nějaká fotbalová hvězda (Shearer, Zizou,Becks). Dvojka byla reklama na Real Madrid. Ale co je tohle??? Telenovela (lepší označení si za ty dialogy nezaslouží) s mizernýma(krom Kuna) nesympatickýma hercama patřící do videopůjčovny na tu nejzaprášenější poličku. Dodatek: zdvižený palec pro Annu Friel za to, že se téhle frašky neúčastnila. zdvižený prostředník pro Kuna Beckera z opačného důvodu. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Kým Gól 1 bol príjemnou včeličkou na poli športových filmov...a dvojka bola uvarená len z konceptu jednotky...tak Gól 3 je hrôzostrašným príkladom dobrého konceptu ktorý sa slušne povedané "dokafral"...prvým základným problémom je totálne odpísanie Santiaga Muneza a vytvorenie novej hlavnej dejovej linky s nejakými týpkami čo hrajú za Anglicko...dajme tomu dá sa to prežiť....zápasy sú fakt hrozne spracované....a prečo teda tá 1 hviezdička?...pekne zostrihané momenty z MS 2006.... ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa vyslovene tešil. Vážne. Jednotka aj dvojka boli pre mňa veľkým potešením a preto som do toho vkladal pomerne veľké nádeje aj tentokrát. Žiaľ, tešil som sa príliš predčasne - a hlavne zbytočne. Záver trilógie z futbalového prostredia tvorcom absolútne nevyšiel. Môže za to hneď niekoľko vecí. V prvom rade by som to dal za vinu stupídnemu príbehu, ktorý jednoducho nemá šancu zaujať - z klubovej úrovne sa presúvame na reprezentačnú, blížia sa totiž majstrovstvá sveta, na ktoré sa v drese Albionu dostali aj dvaja hlavní hrdinovia, pre ktorých ide pravdepodobne o poslednú šancu zažiariť, vzhľadom na ich vek. Ďalším dôležitým faktorom je samotné herecké obsadenie. Sympatický Kuno Becker, hviezda prvých dvoch snímkov je odsunutý do úzadia, vyskytuje sa tu v trápnej úlohe kamaráta hlavných postáv, čo v každom zábere, v ktorom sa vyskytne, povie niečo fakt "veľmi múdre" a za každým to vyznie trápne, Kuno mal túto úlohu podľa mňa radšej odmietnuť a odignorovať to ako jeho kolegovia z predošlých snímkov. Dej sa točí okolo dvoch anglických reprezentantov, ktorých bohužiaľ hrajú veľmi slabučkí herci, ktorí majú k dispozícii scenár podobných kvalít. Príbeh sa sám o sebe tvári veľmi poučne, hrá to na city divákov, lenže je to vážne slabý odvar. Prejdem pomaličky k záveru, myslím si, že moje sklamanie je zreteľné už dostatočne :)) Goal! 3 beriem len ako nepodarený pokus zviezť sa na úspechu pomerne vydarených prvých dvoch snímkov. V žiadnom prípade neodporúčam, pozrieť len ak na vlastné riziko a ak máte aspoň aký taký vzťah k futbalu, inak to bude na vás pôsobiť ako úplná fraška. No a je otázne, či to vôbec vydržíte do konca :)) 1/5 ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu, ale vlastně ani nevím za co :-)) Asi proto, že jsem fotbalový fanda a každý film z fotbalového prostředí je super....nicméně zatímco první díl měl svoji kvalitu, druhý vařil již z vody, tak tento třetí, co se týče kvality je katastrofa...nejhorší byly přidané záběry do samotných fotbalových utkání...jako by to stříhal nějaký amatér doma ve sklepě...o příběhu ani nemluvě....ach jo... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Každý díl trilogie má jiného režiséra a jiný původ vzniku. (Mara97)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama