Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

To jsou teda konce! První díl vzali do rukou američani, byla to bomba! Druhý díl, si vzali za úkol zvládnout britové a bylo to opět skvělé! Děj zůstal otevřený, čekal jsem co přijde... Třetí díl, nastoupili němci a stalo se přesně to čeho jsem se obával. Totální sračka! Co tohle pro boha je? Dějově to s prvními dvěma díly nemá společné naprosto nic, kromě okrajové role Santiaga a jinak je film kvalitativně na úrovni Kobry 11 a jiných hrůzostrašných německých výtvorů! Kdo tohle dopustil, aby trilogie byla završena takovouhle hrůzou? Děsné! ()

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Takže si to zrekapitulujeme. Gól 1 - super film, který ukáže, jak se i z kluka co si čutá pralesní ligu se může pod velkým drilem a šikanou spoluhráčů může stát hráč premier league. Gól 2 - názorná ukázka toho, jak se z začínající hvězdy světového formátu může stát nafoukaný blbeček, který myslí jen na sebe a lehce se dostane do problémů. Opět krásně natočené. Gól 3 - Telenovela o absolutním hov.... o absolutnímu ničemu! Neustále rodinné krize, prostě řešení blbostí, které s fotbalem nesouvisí. Prostě blbiny kraviny hovadiny na usnutí a konec, který divák očekává už na začátku... Lituju dne, kdy jsem se rozhodl koukat na tyhle filmové Velmi křehké vztahy! ()

Reklama

derek007 odpad!

všechny recenze uživatele

ABSOLUTNÍ HLOUPOST! Už jednička byla slušně trapná, co se týče montáže fotbalových zápasů, ale měla drive a sympatickýho hlavního hrdinu, kterýho doplňovali vesměs slušní herci a sem tam se mihla LIVE i nějaká fotbalová hvězda (Shearer, Zizou,Becks). Dvojka byla reklama na Real Madrid. Ale co je tohle??? Telenovela (lepší označení si za ty dialogy nezaslouží) s mizernýma(krom Kuna) nesympatickýma hercama patřící do videopůjčovny na tu nejzaprášenější poličku. Dodatek: zdvižený palec pro Annu Friel za to, že se téhle frašky neúčastnila. zdvižený prostředník pro Kuna Beckera z opačného důvodu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sladkokyselá limonáda s křečovitou snahou vyvolávat slzičky, která s fotbalem nemá prakticky nic společného. je to zmatené, nevtipné a absenci scénáristické invence tvůrci občas nahrazují až neúměrně dlouhými fotbalovými záběry z MS 2006. Jediné pozitivum vidím v ústřední dvojici Leo Gregory - JJ Feild a v hezkých holkách. 20% ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Ako ma jednotka a dvojka ohromili strhujúcou futbalovou atmosférou, v trojke sa evidentne tvorcovia rozhodli investovať rozpočet najmä do dojemných mimofutbalových scén a samotný futbal je tak hnusne neautenticky prevedený, až ma z toho oči štípu. Takisto presun ťažiska deja zo Santiaga na jeho dvoch mimoriadne nesympatických kamarátov nevidím ako dobrú voľbu. Scény v Rumunsku sú takisto dosť odveci. Jediné, čo tvorcovia ponechali je až odrovnávajúca predvídateľnosť deja. Skrátka autori kuli železo, dokiaľ bolo horúce a myslím si, že to maximálne dovrzali. Tým, čo sa páčila jednotka a dvojka, sa trojka jednoducho páčiť nemôže. Všetko dobré z prvých dvoch častí totiž v trojke úplne chýbalo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Film bol originálne naplánovaný na jar/leto 2008. (ČSFD)
  • Každý díl trilogie má jiného režiséra a jiný původ vzniku. (Mara97)
  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)

Reklama

Reklama