Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

higuain odpad!

všechny recenze uživatele

What the fuck? Takže hráč po nehodě s otřesem mozku spadne o zápase mistrovství světa na hlavu, že si jí div nerozsekne a nikoho z doktorů to ani trochu nevzrušuje, dokud po zápase nezkolabuje, jasně. A úplně mám před očima, jak by jediná reakce na smrt hráče během mistrovství byla minuta ticha. Nesmyslné a uměle vecpané rádoby dramatické zápletky tady působí stejně komicky jako ty telenovelní vsuvky s "životníma láskama" obou anglických reprezentantů. Možná ještě větší problém však je, že to ani nejde nazvat špatným zakončením trilogie, poněvadž návaznost na první dva díly jaksi chybí, což je tristní už jenom proto, že dvojka skončila poměrně otevřeně. Na druhou stranu, pro Annu Friel asi dobře, že do takovýho hovna nevlezla. Nakonec i Munez je tady jenom proto, aby se to mohlo jmenovat Goal 3 a vysát to nějaký prachy ze známé značky, jinak je zcela nadbytečnou postavou v už tak zbytečném filmu. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

No tak co si budem povídat. Jde o jednoznačně nejslabší díl ze série. Záčatek smrděl odpadem, ale pak se to už začalo pomalu zlepšovat. Nemůžu si pomoct ale přítomnost hlavní postavy Santyho Muneze mi v trojce přidala trochu jako páte kolo u vozu. Takže pro mě slabší dvě a to především za vzpomíku na pardání mistrovství světa v Německu 2006. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Vim, že tohle si tři hvězdičky nezaslouží, a tak dam aspon dvě, ale já je dávám hlavně proto, že je tenhle film o fotbale. Vlastně neni, a scény který z toho fotbalu mají být jsou to nejhorší v celym filmu. Teď nemluvim o tom jak tam chvilkama běží sestřih z mistrovství. Mluvim o tom, když kluci na chvilku vystřídají. Nejvíc mě pobavil takovej detail. V tom zápase s Ekvádorem, střídá ten týpek Joe Colea, ale když pak dá Becks, rozhodující gól (kterej navíc dal v jinym zápase), tak se strašně moc radujou a kdo mu to neběží popřát - vystřídanej Joe Cole. Podobně mě to pobavilo při penaltách s Portugalskem, jak tam Becks byl první kdo podává ruku Robinsonovi a přitom vubec nebyl na hřišti. P.S. Jste se vědomý toho, že ten popis obsah se vůbec nepřibližuje realitě? ()

D@ve 

všechny recenze uživatele

SPOILER "Úplne nový produkčný tím, režisér a scenárista" to pěkně pos*ali....To, že se neobtěžovali z detailama bych ještě přežil (fakt jsem nevěděl jak si vysvětlit ten pohřeb hned během mistrovství), ale proč všude montovali ty 4anglicke fanoušky (byli na svatbě i na pohřbu) a proč si nedali praci s tím aby nebylo tak zřejmé že herce do zápasů dávali skrz zelené plátno nepochopím. Dějová linie absolutně nepochopitelná...nevim kolik to má společného s fotbalem (ve srovnání s prvním a druhým dílem) ale rozhodně by tento film neměl mít společného nic (počínaje názvem) s výborným 1. dílem. Jsem zklamán zklamán a ještě jednou zklamán!!! ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Třetí a asi nejméně zajimavý film o fotbalu, tentokráte z prostředí mistrovství světa. Prvních třicet minut jsem si říkal, proč se to vůbec jmenuje Goal, protože to byla nuda, která nemá nic společného s fotbalem. Od zahájení mistrovství se ale děj vrátil tam, kde měl být. Kuno Becker byl ve filmu sotva 20 minut. Další díl bych ale už asi nezkousl. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)
  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)

Reklama

Reklama