Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

matt6 

všechny recenze uživatele

Mám rád fotbal, ale tretí goal sa už fotbalu venuje skôr okrajovo a moc si ho neužijeme. Film sa zameriava prevažne na osudy a vzťahy fotbalistov. Bohužial, Kuno Becker hrá vo filme len druhé husle a nahradili ho jeho spoluhráči, ktorý zahrali na úrovni. Príbeh nie je zlý, ale niektoré scény mi pripadali dosť nasilu a veľmi umelo(*SPOILER* autonehoda, smrť Charlieho Braithwaitea. *SPOILER*). Akoby v nás chceli tvorcovia za každú cenu vyvolať emócie. Film sa snaží zapáčiť každému. Taktiež záberov zo zápasov je len poskromno. Mimochodom, čo tam pre Boha robila tá dejová línia so skupinkou fanúšikov ? Myslím si, že séria Goal! bola vyčerpaná už po druhom dieli a trojka ma v tom len utvrdila, chcelo by to niečo nové. Naopak ma potešil nie príliš pozitívny záver, aký nebýva v sérii zvykom. Ústredná melódia je celkom chytlavá a spolu s ováciami štadióna a celkovou atmosférou na zápase dotvára skvelý zážitok. Slabé, ale nie hrozné. Doporučujem komentár uživatela derek007. 50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to nejhorší a to i na úkor toho, že první díl je super a druhý se dá zkousnout. Začátek teda byl dost brutální a říkal jsem si, jestli vůbec koukám na film o fotbale. Chvílemi ty scény z natáčení nějakýho hardcore porna totiž byly fakt mimo moje chápání. Pak ale začalo mistrovství v Německu a celý film se otočil o 360 stupňů. Záběry na mistrovství byly boží a různé vsuvky filmového štábu mi ani moc nevadili. Hodně ale zkazil začátek filmu, u kterého jsem chvílemi přemýšlel, že to vypnu. Nakonec jsem to neudělal a jako fanoušek filmu jsem za ty záběry byl docela rád. Dlouhý záběr na Beckhama, který z přímáku střílí gól je fakt boží. Škoda, že to původně není natočeno pro tento film. Ale jinak bych ho asi ani neviděl. Filmová stránka ale pořád příšerná. Dvě hvězdy čistě za fotbalové šílenství a záběry z něj. ()

Reklama

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Po solidni jednicce a prumerne dvojce, prichazi na scenu trojka. Pomatene a pomotane sceny stridaji spomalene zabery ze svetoveho sampionatu s podmanivou hudbou. Pitomy pribeh s hloupimy dialogy stridaji zmatene strihy v pribehu, ktery od zacatku dava vedet, ze tenhle gulas jen tak nekdo nestravi. Ja ho stravil, ale pak jsem musel na zachod a vydat zpatky svetu celych devadesat minut ztraceneho casu. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Góóól! III. -Velké zklamání, opravdu velké.Po dvou ucházejících dílech přichází třetí, který je vlastně o ničem, o ničem z pohledu toho, co jsem od tohoto filmu čekal.Tento film měl být o fotbale, při tom z toho pro mě udělal Andrew Morahan spíše romantickou komedie s partou chlápků co rádi čutají do balónu.Pár vystřižených scén z MS 2006 to nezachránilo.Hned na začátku, kdy se Santi zranil, sem si říkal, že se určitě stihne vyléčit a všem to potom ve finále natře.Čekal jsem skoro celej film, a pořád jsem doufal, i když se to odvíjelo úplně jiným, naprosto nefotbalovým směrem, tak jsem pořád doufal.Nakonec jsem z kina odešel velmi zklamán a fanouškům prvního a druhého dílu tohle nedoporučuju..zkazíte si chut.Jediné co stálo za to, bylo "pitvání" vztahů.Goal III. měl být ale o něčem úplně jiném. 2 hvězdy- 35% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že první G mě celkem bavil. Druhý se v klidu dal a ničím neurazil. Myslel jsem, že se se Santim podívám na MS a ono ejhle. Jeho postava tu je jen jako lepidlo, které má na sebe vázat předchozí díly. Jinak tu ale Santi není k ničemu a tím myslím opravdu k ničemu. Ono totiž to celé s fotbalem ani Santim nemá společného nic. Jistě pár záběrů a pak jste s jednou z hlavních postav na MS, jenže je to celé jen jakási spleť love story a rádoby poučného materiálu o životních hodnotách. 39 procent. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)

Reklama

Reklama