Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Wally 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu, ale vlastně ani nevím za co :-)) Asi proto, že jsem fotbalový fanda a každý film z fotbalového prostředí je super....nicméně zatímco první díl měl svoji kvalitu, druhý vařil již z vody, tak tento třetí, co se týče kvality je katastrofa...nejhorší byly přidané záběry do samotných fotbalových utkání...jako by to stříhal nějaký amatér doma ve sklepě...o příběhu ani nemluvě....ach jo... ()

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Takže si to zrekapitulujeme. Gól 1 - super film, který ukáže, jak se i z kluka co si čutá pralesní ligu se může pod velkým drilem a šikanou spoluhráčů může stát hráč premier league. Gól 2 - názorná ukázka toho, jak se z začínající hvězdy světového formátu může stát nafoukaný blbeček, který myslí jen na sebe a lehce se dostane do problémů. Opět krásně natočené. Gól 3 - Telenovela o absolutním hov.... o absolutnímu ničemu! Neustále rodinné krize, prostě řešení blbostí, které s fotbalem nesouvisí. Prostě blbiny kraviny hovadiny na usnutí a konec, který divák očekává už na začátku... Lituju dne, kdy jsem se rozhodl koukat na tyhle filmové Velmi křehké vztahy! ()

Reklama

Lilloos odpad!

všechny recenze uživatele

Sakra, to je tak blbý, až to bolí! Děj jak vystřižený z telenovely, který nemá s předchozími filmy vůbec nic společného, jen jim zbytečně kazí jméno. Na konci dvojky psali "to be continued" tak jsem naivně čekala pokračování a završení Santiagova příběhu. Dočkala jsem se jen jeho ksichtu, naprosto vytrženého ze všech předešlých souvislostí, jak dělá křoví pornohvězdě a alkoholikovi. Fakt bomba. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Třetí a asi nejméně zajimavý film o fotbalu, tentokráte z prostředí mistrovství světa. Prvních třicet minut jsem si říkal, proč se to vůbec jmenuje Goal, protože to byla nuda, která nemá nic společného s fotbalem. Od zahájení mistrovství se ale děj vrátil tam, kde měl být. Kuno Becker byl ve filmu sotva 20 minut. Další díl bych ale už asi nezkousl. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Film sice emoce vyvolat umí, ale jinak je kvalitativně na úrovni druhého dílu a stejně tak haní jméno parádního prvním filmu! ... Rozhodně už to není pro fotbalové fanoušky, jelikož se nám žánr posunul trochu jinam. Nebylo to sice nejhorší, ale ta správná kasta diváků si k filmu cestu nenajde. Podle mě špatný tah a do budoucna snad už jen prosím: DALŠÍ DÍL NE! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Každý díl trilogie má jiného režiséra a jiný původ vzniku. (Mara97)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)
  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)

Reklama

Reklama