Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Byl to bezpochyby nejhorší díl z trilogie. Kuno Becker si ani do míče nekopl a ostatní herci z předchozích dílů naproto vymizeli. A celý film skoro ani nebyl o fotbalu. Pouze střihy z mistrovství a sem tam, zasáhl nějaký herec do zápasu, což nikdy nebyl příliš šťastný krok, protože to byly opravdu špatně sestříhané scény. Přesto, osud postavy Charlieho (Lea Gregory, kterého si pamatuji z Hooligans) mě opravdu zasáhl a to že velmi, navíc i muzika byla výborná a už jen za to, že předchozí dva díly byly vynikající dávám takovéto hodnocení. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

S původními díly toho moc společného nemá. Ze staré party zůstal jen Kuno Becker a ten je tady spíš jen takové křoví. Celý třetí Gól je vlastně takové podivné romantické drama, které ale překvapí svou drsností (oproti minulým dílům tady nejde vše hlavním hrdinům na ruku). Jinak úbytek v rozpočtu jde už hodně vidět. Na ty zápasy se už totiž fakt nedá dívat. ()

Reklama

melloun 

všechny recenze uživatele

Úplná ztráta času to sice nebyla, ale oproti předchůdcům šla kvalita rapidně dolů. Málo Santiho na hřišti, ne zrovna vyvedené záběry před zeleným plátnem, snad jen ta hudba snese přísnější měřítko. Kdybych se chtěl podívat na sestřih z MS 2006, tak jsem si ho mohl pustit například na youtube a nemusel jsem trpět koukáním na bandu anglických fans a rumunské upírky. ()

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bol prúser.Ten kto dal tomuto filmu viac ako 2* tak do obľúbených si ho nedám a hneď objasním prečo.Zlý herci(neskutočne ma srali),zlá kamera(strašne amatérsky natočené),zábery z futbalu totálne chaotické,dej filmu keď to tak možem nazvať je jeden s najsprostejších aké som kedy videl.Film hrá hlavne aby to bolo zábavné ale jediné čo dosiahol je že jedna trápna scéna strieda druhú a ešte trápnejšiu.A toto že je pokračovanie a v čom asi?Len tam hrá K.Becker aj to len vo vedlajšej roli a s veĺmi debilným účesom.Zábery ako sa kosí trávnik alebo ukladajú uteráky tu nemali čo robiť,neviem či to len mne vadí,ale hlavne to malo byt o futbale a nie o porno filme.Režisér je totálny magor. ()

higuain odpad!

všechny recenze uživatele

What the fuck? Takže hráč po nehodě s otřesem mozku spadne o zápase mistrovství světa na hlavu, že si jí div nerozsekne a nikoho z doktorů to ani trochu nevzrušuje, dokud po zápase nezkolabuje, jasně. A úplně mám před očima, jak by jediná reakce na smrt hráče během mistrovství byla minuta ticha. Nesmyslné a uměle vecpané rádoby dramatické zápletky tady působí stejně komicky jako ty telenovelní vsuvky s "životníma láskama" obou anglických reprezentantů. Možná ještě větší problém však je, že to ani nejde nazvat špatným zakončením trilogie, poněvadž návaznost na první dva díly jaksi chybí, což je tristní už jenom proto, že dvojka skončila poměrně otevřeně. Na druhou stranu, pro Annu Friel asi dobře, že do takovýho hovna nevlezla. Nakonec i Munez je tady jenom proto, aby se to mohlo jmenovat Goal 3 a vysát to nějaký prachy ze známé značky, jinak je zcela nadbytečnou postavou v už tak zbytečném filmu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Film bol originálne naplánovaný na jar/leto 2008. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama