Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rowena je investigativní novinářka, která své články vydává pod pseudonymem David Shane. Několik měsíců pracovala na reportáži, která měla odhalit homosexualitu jednoho senátora, který bojuje právě proti homosexuálům. Její článek byl ale zastaven, takže Rowena dává v opilosti výpověď a jede domů. V metru narazí na kamarádku z dětství, která se jí svěří s tím, že se po internetu seznámila s Harrisonem Hillem, který je velmi bohatý, známý a ženatý. Harrison a Grace spolu udržovali milenecký poměr, ale on se jí náhle začal vyhýbat. Grace chce, aby o tom Rowena napsala. Po několika dnech Rowena zjistí, že někdo Grace zabil a snažil se její tělo schovat v řece. Grace byla dokonce těhotná. Rowena se tedy rozhodne dokázat, že Grace zabil Hill. Roweně jako vždy pomáhá její kamarád Miles, který je odborníkem na počítače a umí zjistit úplně všechno. Miles Rowenu miluje, ale ona nic netuší. Rowena se nechá zaměstnat u Hilla ve společnosti a tam se jí podaří dostat se k němu blíž, dokonce spolu naváží milostný poměr. Rowena si s ním píše i na online seznamce, kde se seznámil s Grace. Rowena na seznamce předstírá, že je bývalá stážistka, která s Hillem spala. Hill ale nakonec zjistí, že ho Rowena sleduje a myslí si, že jde o průmyslovou špionáž. Hill tedy s Rowenou skončil, ale to je problém, protože se mu Rowena nedostala do počítače a chybí jí důkazy o jeho emailové korespondenci s Grace. Miles to tedy zkusí sám a zkouší se dostat Hillovi do počítače, ale Hill je velmi opatrný... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

akisha 

všechny recenze uživatele

I kdyby tam najednou vlítl McBain a začal střílet, nepřestal by u toho člověk zívat. Někdo má dar točit poutavě i jak voda teče do dřezu, jinej má zas dar natočit zcela sterilně, neinvenčně a strašlivě nudně erotickej film bez erotiky, a to má k ruce minimálně tři schopný herce + Halle Berry je sexy kočka, o tom žádná. Pointa mi přišla debilní a stejně to v tu chvíli už nikoho nezajímalo, nikde žádnej sex a nahota, dokonce ani ty kalhotky co o nich furt mluvili nakonec na nikom neukážou. Bruce Willis hrál to svoje, nasmíval se o sto šest, ale k žádný akci se nedokopal. Jediný, co mi přišlo aspoň trochu zajímavý, byl posedlej voyerskej úchyláček Giovanni Ribisi. Měla jsem o filmu jinou představu, že se poveze víc na vlně Základního instinktu, zatímco zábavnější by bylo čumět v kotelně na kotle. ()

marie.en 

všechny recenze uživatele

Moc sexu apod., moc lacině děsivých momentů, docela nudný příběh a naprosto otřesná práce s kamerou. Sečteno podtrženo, nechápu proč tomu dávám dvě hvězdičky. Možná právě kvůli těm dvěma v hlavních rolích. Nebo vlastně třema. Giovanni Ribisi je tu totiž vážně dobrý. Malém bych zapomněla: hudební podkreslení je zkrátka na vystřelení si mozku z hlavy. ()

Reklama

mourinho 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller, hvězdně obsazený, místy i pěkně napínavý, no v závěru trochu překombinovaný. Mám rád překvapivé zvraty, bohužel tady to na mě působilo jaksi nepřirozeně, nějak se tu pointu zdráhám přijmout, uvěřit jí a respektovat. Ale může to být jen subjektivní pocit, který nemusí sdílet všichni a protože jinak je vše OK, klidně NEZNÁMÉHO SVŮDCE zkuste. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Jen to začalo a uviděl jsem přiblbý grimasy Halle Berry, říkal jsem si, že tohle nic moc nebude. No a ono se to s každou přibývající minutou potvrzovalo, až jsem doklopýtal k pointě a tam jsem dostal ránu klackem do hlavy, protože něco takového napsat a pak to ještě zahrát, to vyžaduje hodně velkou dávku tvůrčí impotence. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť špatný a zároveň ani nijak zvlášť dobrý film, který by - nebýt ústřední herecké dvojice - normálně nikoho možná ani nezajímal. Neznámý svůdce (tyhle "překlady" mě jednou zničí, vím to) má zajímavý rozjezd, lehce nudný střed a povedené finále s vcelku chytrou pointou. Škoda nenápadité režie a dramatičnosti, která ve filmu původně měla být, ovšem těsně před začátkem natáčení si to mrcha rozmyslela, sbalila se a odjela pryč. Hodně, hodně daleko. Tři průměrné hvězdy. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Reklamní kampaň filmu sestávala i z blogů třech vedlejších postav příběhu, Grace, Jossie a paní Hillové. Již na podzim 2006 se jejich krátké video objevilo na youtube.com. (imro)
  • Film má natočené tři různé konce se třemi různými postavami v roli vraha. (imro)

Reklama

Reklama