Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rowena je investigativní novinářka, která své články vydává pod pseudonymem David Shane. Několik měsíců pracovala na reportáži, která měla odhalit homosexualitu jednoho senátora, který bojuje právě proti homosexuálům. Její článek byl ale zastaven, takže Rowena dává v opilosti výpověď a jede domů. V metru narazí na kamarádku z dětství, která se jí svěří s tím, že se po internetu seznámila s Harrisonem Hillem, který je velmi bohatý, známý a ženatý. Harrison a Grace spolu udržovali milenecký poměr, ale on se jí náhle začal vyhýbat. Grace chce, aby o tom Rowena napsala. Po několika dnech Rowena zjistí, že někdo Grace zabil a snažil se její tělo schovat v řece. Grace byla dokonce těhotná. Rowena se tedy rozhodne dokázat, že Grace zabil Hill. Roweně jako vždy pomáhá její kamarád Miles, který je odborníkem na počítače a umí zjistit úplně všechno. Miles Rowenu miluje, ale ona nic netuší. Rowena se nechá zaměstnat u Hilla ve společnosti a tam se jí podaří dostat se k němu blíž, dokonce spolu naváží milostný poměr. Rowena si s ním píše i na online seznamce, kde se seznámil s Grace. Rowena na seznamce předstírá, že je bývalá stážistka, která s Hillem spala. Hill ale nakonec zjistí, že ho Rowena sleduje a myslí si, že jde o průmyslovou špionáž. Hill tedy s Rowenou skončil, ale to je problém, protože se mu Rowena nedostala do počítače a chybí jí důkazy o jeho emailové korespondenci s Grace. Miles to tedy zkusí sám a zkouší se dostat Hillovi do počítače, ale Hill je velmi opatrný... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

genetique 

všechny recenze uživatele

Škoda, že sa tá neznámosť z názvu filmu sa neprenáša viac aj do deja, pretože scenár bolo spolovice staré známe klišé. Prvá hodinka to boli len šteklivé a zvodné pohľady a chodenie okolo horúcej kaše. Halle si drží svoj herecký štandard, ako záchranca v mori hercov sa však objavil Giovanni Ribisi. Na prelome polovice filmu to už konečne začína mať svižný thrillerový ráz, škoda, že Willis tu postavovo hrá len druhé husle, i keď je dôležitosťou hlavná postava. Záver je trošku prekombinovaný, tá náhodnosť strašne bije do očí, no celkovo som bol spokojný. 65%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Neznámý svůdce je extra nepřekvapujícím thrillerem. Nebo i přestože vlastně překvapující částečně je, tak tvůrcové tento nečekaný závěr neumějí ani na chviličku prodat a něco z něj přece jen vytěžit. Ono celkově scén, které něčím gradují nebo jsou napínavé, nenapočítáme ani na prstech jedné ruky. PS: Halle Berry tentokráte nedává k dobru žádnou svou nahatou scénu. Alespoň tohle mě překvapilo:) ()

Reklama

Skip 

všechny recenze uživatele

Jen to začalo a uviděl jsem přiblbý grimasy Halle Berry, říkal jsem si, že tohle nic moc nebude. No a ono se to s každou přibývající minutou potvrzovalo, až jsem doklopýtal k pointě a tam jsem dostal ránu klackem do hlavy, protože něco takového napsat a pak to ještě zahrát, to vyžaduje hodně velkou dávku tvůrčí impotence. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Giovanni Ribisi opět exceluje v roličce ujeťáčka, a musím konstatovat, že Halle Berry mu více než sekunduje. Jejich oboustraně perverzní vztah je to nejzajímavější na celém filmu, byť je totálně nedotažený. I když vizuální třešnička v podobě příjemně zestárlého a neustále božského Bruce Willise... vlastně já hodnotím film a ne plakát, tak tedy zpět. Děj je zoufale překombinovaný a logicky prostřílený přinejmenším samopalem, charaktery jsou sice značně prohnilé, ale bez propracovanějšího psychologického pozadí, no a pokud je neobratně nazanačeno, je uvařeno z převařené a předžvýkané kaše. Režijní rutina všechny tyto nedokonalosti pouze podtrhuje. 40%. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

James Foley je režisér, ktorý nikdy nevykĺzne z radu "totálne priemerných", lebo skrátka nemá na to. Perfect Stranger opäť nie je zlý film, to ani náhodou, je to dobre odvedené remeslo, ktoré má občas slušné napätie, primerane dobré herecké výkony a naozaj šokujúcu pointu, po ktorej budete čumieť s otvorenou hubou, aby ste na konci pochopili, že je to vlastne celé jeden veľký odrb a nezmysel.. V pohode film na nenáročné zabitie 109 minút života, ak ho však neuvidíte absolútne nemusíte ľutovať... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Reklamní kampaň filmu sestávala i z blogů třech vedlejších postav příběhu, Grace, Jossie a paní Hillové. Již na podzim 2006 se jejich krátké video objevilo na youtube.com. (imro)

Reklama

Reklama