Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalý newyorský paparazzi Les Galante se protlouká showbyznysem a snaží se lovit "výjimečné" fotografie celebrit, za něž dostává jen nepatrné honoráře. Jednou poskytne atraktivnímu dvacetiletému bezdomovci Tobymu přístřeší ve svém zanedbaném bytě. Ten se zamiluje na první pohled do rockové hvězdy Kharmy. Když ho tato divka pozve na svou narozeninovou party, přivede sebou i paparazziho Lese, který poruší slib na večírku nefotit, a tak jsou oba vyhozeni. Toby se stává přes noc celebritou. Médiím se přizná ke své lásce ke Kharmě a za zradu svého přítele se veřejně v médiích omluví. Les, který zůstal dál ve své chudobě a bezvýznamnosti, zuří a rozhodne se Tobyho usmrtit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

mm13 

všechny recenze uživatele

Vynikajúco napísaná a ZAHRANÁ dvojica ústredných postáv! Tiež poteší, že prevažná väčšina deja sa odvíja práve od ich vzťahu, nie od tej naivnejšej, romantickejšej roviny... ktorá síce vo väčšine momentov funguje bez škrípania, na konci je to ale predsa už len akési nijaké. Do finále sa tento osviežujúci snímok dopracuje akoby sám od seba, pritom v súvislosti s predchádzajúcim dejom (kde scenáristický dôvtip a pôvodnosť priam prskajú z obrazovky) by som práve v závere čakal nejaké to prekvapenie, nečakný zvrat, niečo iné a originálne. Taký čas by som neváhal siahnuť aj po plnom hodnotení, lebo inak sa mi to páčilo ako v danom žánri máločo. ()

zuzinka2 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Předesílám, že filmy DiCilla neznám a Steve Buscemi nepatří zrovna k mým oblíbeným hercům, takže jsem si tento film pustila bez jakýkoliv předpokladů toho, co uvidím. Ale již od začátku mě tenhle film chytnul a až do konce nepustil (ta závěrečná scéna se mi moc líbila), a dvojici Buscemi a Pitt si snad nelze nezamilovat (na M. Pitta jsem byla spíš zvyklá z rolí různých šílených vrahů a tak a tady ukázal, že mu ani jiné role rozhodně nejsou cizí). 85% ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to mnohem lepší, ale i tak je to dobrý, řekla bych celou dobu takový průměrný film o novinářích a jednom bezdomovci, který se zamiluje do zpěvačky a má štěstí. Vylepšil to pouze Steve Buscemi, který je pro mě přímo úžasný, ať už hraje v jakékoliv roli a zde měl skvělou vizáž. Na 4. hvězdě má kromě Steva zásluhu také výborný konec, jinak je to totiž takové o ničem a nic mě nějak extrémně nezaujalo. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Fajnová kritika showbyznysu a populární kultury v mnoha rovinách - televizní svět seriálů je povrchní laciný kýč, postavy se občas chovají jako idioti ze soap opery a výrazové prostředky samotného filmu jsou krásnou ukázku práce s kýčem - scéna zamilování se, náhoda s přepnutím ovladače, závěr. Film kazí roztříštěnost když se věnuje nejprve vztahu Buscemiho a Pitta a pak najednou Pitta a Lohman. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Bomba pohádka o mladém melancholickém bezdomovci, který se souhrou okolností seznámí se slavnou zpěvačkou.... Chvílemi to zavání až moc sladce, v druhé chvíli se to spraví skvělým soundtrackem s peckami jako Bohemian Likes You, nebo Hey Now Now. Film je tak citlivě natočený, že by zároveň oběma zmíněným písním mohl sloužit jako videoklip. Pihu na kráse vidím jen v nekrásné krásně prkenné K'harmě (zmíněná slavná zpěvačka). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna, kde Les Galantine (Steve Buscemi) dáva rozhovor v televíznom štúdiu. (Illioplius)
  • Pri nakrúcaní filmu, kde Toby (Michael Pitt) zapichne nožom Blaina (Kevin Phillips), po tejto scéne režisér dá pokyn na zopakovanie. Blaine si následne vyzlečie modrú vestu, no po strihu na inú kameru ju má opäť oblečenú. (Illioplius)

Reklama

Reklama