Reklama

Reklama

Epizody(12)

Příběh vypráví hlavní postava 18-náctiletá Yukari, která studuje střední školu a učí se na zkoušky do kterých jí nutí její matka. Je velmi krásná a jednoho dne jí zastaví na ulici mladík jménem Arashi, který jí nabídne, aby byla modelka pro jejich oblečení, které má značku Pradise Kiss. Yukari nejprve odmítá, ale pak souhlasí. Seznámí se s Isabelou a Miwako( ty patří do jejich „módního týmu“) a s pohledným gentlemanem Georgem, který jí okouzlí..Dostane se do světa módy, který jí může hodně dát, ale zároveň i vzít….. (Kesidy)

(více)

Recenze (19)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Moje první josei, které jsem viděla ještě v době, kdy jsem mu nemohla plně porozumět. I tak mě tento seriál zaujal už tehdy. Paradise Kiss je vlastně taková pohádka, ale ze života. I postavy jsou velmi realistické a propracované a i když člověku nějaká není zrovna sympatická, dokáže pochopit její chování a rozhodnutí. Zdánlivě jednoduchý příběh je plný emocí, hlavní romantická linka se vyvíjí plynule a uvěřitelně, animace pěkná, stejně tak design postav. Jen mi tam vůbec nesedělo časté karikaturování. Soundtrack až na pár scén nevýrazný, zato skvělý opening a ending. 8,5/10 ()

Paja.93 

všechny recenze uživatele

Skvost mezi anime. Počet epizod je úměrný a snesitelný, a tak akorát, že to prostě skončí v tom nejlepším, ikdyž byste nejraději věděli co bylo s tím a tím a co dělali dál. Postavy jsou zajímavé a milé až na hlavní hrdinku, ta mi nikdy nepřirostla k srdci. Jinak má každá postava co do sebe a každá je zvláštně originální. Způsob animace je sice podle mě lehce nezvyklí v tomto žánru, (mají oči moc do tvaru mandle) ale zvyknete si a nějak tak to k tomu patří. Konec pro mě byl však bombou! Vyběhla jsem z pokoje a křičela "Proč?!" a ikdyž bych chtěla a čekala romantičtější konec, tento se opravdu výborně hodil! ()

Reklama

Leyla 

všechny recenze uživatele

Nádherná animace!!! Ale to je asi tak všechno...Carrie i George jsou sympaťáci, ale zbytek osazenstva mi spíš lezl na nervy, nebo mi přišel, že je tam jen tak navíc...Miwako bych vetsinou nejradsi propleskla a to mi obvykle tyhle kawaii anime postavičky vůbec nevaděj. Navíc rozhovory, kdy je záběr na vařící se kafe a do toho si někdo někde mimo záběr povídá...ne-e, nic pro mě. A to jsem byla tak moc nadšena NANou od stejného tvůrce...zklamání ()

Plasticine 

všechny recenze uživatele

jedno z těch hodně lepších josei. animace přímo božská (Yazawa! Yazawa!) a hodně se mi líbilo i originální nadabování. ze začátku mě anime dost bavilo. stylový opening, krásné šaty, fandila jsem Yukari i bisexuálnímu bišíkovi Geogremu, občas se i zasmála a to všechno uzavíral skvělý ending od Franz Ferdinand. jenže postupem času mě všechny postavy jaksi začaly nehorázně štvát. ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Mé první josei a musím říct že jsem byl velice překvapen. Vlastně skoro až šokován a to pouze v tom pozitivním slova smyslu. Móda mě nijak nebere a romantiku nevyhledávám. Přesto mi to zde vůbec nijak nevadilo a vztah mezi lehce naivní Yukari a cílevědomým Georgem byl naopak celkem uvěřitelný a to je (krom openingu a endingu) největší síla seriálu. Jen to "10 Years Later" si možná mohli autoři odpustit. Samotný závěr by bez toho dle mého fungoval i tak skvěle. Doporučuji. ()

Galerie (437)

Reklama

Reklama