Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po včerejší pětihvězdičkové Sousedské hlídce, mě režisér nalákal na jeho první celovečerní snímek a musím říct, že tenhle chlapík ví jak na mě. Žeru tenhle typ humoru (neskutečné množství ultra vtipných scén - pád v lese TOP), řval jsem radostí, štěstím i dojetím. Neskutečně geniálně obsazená komedie, Andy Samberg je tu excelentní (debut) a jako třešnička na dortíčku, překrásná Isla Fisher. Stejně tak jako u Sousedské hlídky, i zde je parádní výběr hudby a při scéně kdy hraje John Farnham - You're The Voice, jsem byl v sedmém nebi. Jdi si za svým snem, ať to stojí, co to stojí. Srdeční záležitost. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zámerom tvorcov bolo očividne natočiť debilnú komédiu. Ostali ale niekde na polceste a výsledok je tak jednoducho len debilný. Toto slovo dokonale charakterizuje postavy, scenár a koniec koncov aj spracovanie filmu. A kto sa dokáže na riadnom debilovi zasmiať, tak sa pobaví aj pri tomto snímku. 4-/10 PS: Slovenský (a český) názov filmu je mimoriadne debilný tiež a s dejom filmu nemá absolútne nič spoločné. ()

Reklama

Ice123 

všechny recenze uživatele

Prach obyčejná komedie, kdy se od plic zasmějete jen při prvním a posledním kousku co se snaží předvést. Jinak ubohý souboje s nevlastním otcem v plastových chráničích mi připadají jak z céčkové produkce a banda 30ti letých típků co se chovají jak kdyby jim bylo deset je vážně ubohost. 2* za těch pár málo scén, kdy jsem se vážně bavil... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Normálne už ani neviem ako sa vyjadriť k filmu, ktorý mi ako divákovi naozaj nič nedal, a ktorého príbehová línia je vo svojich základoch obžúvaná v ústach niekoľkých scenáristov s minimálnou obmenou originality. A to, že sa počas hodiny a pol dva, či trikrát schuti zasmejem považujem naozaj za stratu času, to si už radšej za päť minút vygooglim nejakých pár kameňákov. 35%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem dlouho nepotkal tak bláznivou a šílenou komedii, u který bych se smál. Skoro mi to připomnělo až doby parodií, při kterých jsem se řechtal od začátku do konce. Tady to sice není tak intenzivní, ale já si myslím, že zdejší hodnocení má tenhle film naprosto neprávem. Tahle komedie je totiž naprosto správně praštěná a málokterá si to v dnešní době tak dovolí. A mimochodem....u tohodle filmu se dabing neuvěřitelně poved! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama