Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (258)

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Ač už Uwe hru Postal hrál nebo ne, musí se mu nechat, že přenesl atmosféru toho debilního městečka ze hry do filmu. Zack je skvělej Postal dude, hraje toho losera solidně. Když se bavíme o hercích všichni zahráli dobře, Simmons královsky bavil stejně jako bavorák Boll. Jediný, kdo mě sral byl tlustý fanatik. Hudba byla správňácká a samozřejmě nesmím opomenout jednu z nejvíc epic přestřelek, kterou sem kdy viděl. Kde jinde by se mohla odehrávat, než v Malém Německu. Opravdu jsem se smál jako sviňa. A přesně jak píše Renton, odpad dávají zaslepenci a bezvěrci. ()

whack 

všechny recenze uživatele

Táto čierna komédia, ktorú moralisti asi nemajú v láske, ostro paroduje všetky spoločensky zaužívané stereotypy a predstavy o oficiálnej politicky korektnej pravde. Berie si na mušku vojnu proti terorizmu, politiku, úradníkov, silikónovými celebritami ovládanú mládež, hrdé americké patriotické rodiny, nezmyselné tradície a mýty. Je to primitívne a buranské, nemá to žiadny cieľ, ale je to taký rovnaký meter na mfp spoločnosť naokolo. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S video hrou "Postal" som sa zoznámil pred rokmi prostredníctvom hracej konzoly Sony Play Station 2. Bol to pomerne drsný titul. Rád som ho hrával. V roku 2007 ho do filmovej podoby spracoval nemecký režisér a scénarista Uwe Boll. Na svojom konte má viacero zmršených filmov, čo vznikli na základe videohier. "Dom mŕtvych", "Sám v temnote", "BloodRayne", "Far Cry"... Hodne mizerné snímky. No "Postal" Uwe Boll až tak moc neposral. Natočil to s nadhľadom a pomerne ostro. Celkom fajn som sa pri tom pobavil. ** ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Po všech těch kritikách tady jsem se na Postal ani moc netěšil, ale po jeho shlédnutí nemůžu jinak, než dát plný počet hvězdiček. Koukal jsem na to s kamarádem a celý film jsme se smíchy váleli po zemi. Viděl jsem většinu Bollových filmů, ale tohle je něco naprosto jiného a jedinečného. Asi se s většinou z vás neshodnu, ovšem já tenhle film vřele doporučuji. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Konečně prozradil odkud má pořad ty peníze. Nacistického zlata je bohužel ještě pořád dost. To , že nemá rád videohry potvrdil nejen tímto filmem , ale i vlastníma slovama. Jednu hvězdu za to , že Uwe konečně umřel. Bouchnem šampanské z recyklované moči?! Jinak je to film tak nehorazné stupidní (ona herní předloha není o moc lepši), stupidně napsaný scenář,stupidně zahraný a stupidně točený. Snad si tento film zkoukne skutečný USAMA, třeba vyhlaší džihád Uwemu. "Aláh Akbar!" ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Autor hernej predlohy Vince Desiderio predal práva Uwemu Bollovi pod podmienkou, že sa objaví vo filme v menšej úlohe. Naopak, Uwe Boll sa objaví ako postava v hre Postal 3. (Jakub225)
  • Výroba kočky, která byla použita jako tlumič, stála 45.000 dolarů, přesto se ve filmu objeví pouze na malý okamžik. (Ahurmen)
  • Původní scénář byl kompletně v němčině. (rafix)

Reklama

Reklama