Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake korejského filmu z roku 2001. Charlie je mladík z malého města, který plní sen rodičů a studuje v New Yorku na obchodníka. V Central Parku ho zaujme dívka Jordan, kterou později potká v metru opilou a strhne ji z blízkosti projíždějícího vlaku. Výstřední Jordan poté Charlieho vyhledá a tím se zrodí zvláštní vztah. V něm je Jordan značně dominantní, ale i přes všechny její zápory se do ní bláznivě zamiluje, což převrátí jeho dosud stereotypní život. (Peca7)

(více)

Recenze (117)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Tento remake je prakticky jen zkráceným sestřihem výborné korejské předlohy, ze které však bylo vyjmuto vše, co dodávalo předloze kouzelný náboj. No dobrá, pokusím se však zapomenout, že existuje ono kvalitní korejské dílo, protože jinak bych tento film musel nekompromisně hodit do "odpadu!" Podívám se na Bláznivou holku jako na "americkou" romantickou komedii, která však funguje pouze jako romance a jako komedie selhává po všech stránkách. Příběh je neuvěřitelně zkratkovitý - především v první polovině, a i když v polovině druhé nabere určitý romantický dech, v záplavě žánrových příbuzných zapadá pod tlakem lepších filmů nekompromisně do patra podprůměru. Elisha Cuthbert v sobě nesporně jiskru má, snaží se i herecky, ale v této roli mi prostě nesedí, Jessemu Bradfordovi chybí šťáva úplně. Takže ani obsazení není šťastné. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Původní korejský film jsem viděl už před lety, ale moc si ho nevybavuju, tak nevím, jestli měl stejně trapný závěr jako tohle. Občas to bylo zábavné, ale povětšinou trochu jako "Cože?" Spíše slepenec scén než jednolitý děj. Elishu mám hodně rád a potěšila mě, že tady chodila v kozačkách, ale nějak se mi na tu roli nehodila, nepřesvědčila mě, že by zrovna ona dokázala být takhle trhlá... což je škoda. Dívá se na ní hezky, není to špatná herečka, ale tahle role jí nesedla. ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda, to je to nejhorší co se může filmu stát, že prostě nudí. Modlil jsem se aby to už skončilo. Takovéhle nápady už tu jsou dávno a navíc bez zbytečného kecání, ale tady se nic nového se za celou dobu neodvíjelo a šlo jen o zbytečné kecy. Oceňuji ale práci štábu, kamera střih a různé dodatky jsou na dobré úrovni a neokrádají o zážitek, který bohužel tato romantická komedie nevyužívá. A taky dává patrné plus Elisha Cuthbert. ()

IvyH 

všechny recenze uživatele

Jesse Bradford nemá na to hrát hlavního hrdinu v něčem takovém a Elisha Cuthbert byla vážně dost protivná, nebo to aspoň skvěle hrála. Vadila mi ta hra "my jsme všichni strašně cool odproštění od reality", už od poloviny filmu mě absolutně nezajímalo, jak to teda dopadne. Zachránila to až ta hra na osud na konci, to já zase ráda... ()

KOZLIK 

všechny recenze uživatele

Kastrace až je mi z toho blivno, jediný efekt byl ten, že jsem si připomněl scény z originálního snímku, který jak už jsem zmiňoval je emocionálně silný a opravdový, že každého kdo má srdce dostane na kolena. Nedokážu pochopit, že někdo kdo viděl oba snímky může tento paskvil hodnotit pěti hvězdičkami, to mu asi chybí nějaký vjem. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Elisha Cuthbert, představitelka Jordan Roark, byla už podruhé zachráněna před přijíždějícím vlakem, poprvé tak tomu bylo ve filmu Byl to tichý muž (2007). (karlik4801)
  • Ve scéně, kdy si Charlie (Jesse Bradford) čte dopis od Jordan (Elisha Cuthbert), je v dopise uvedeno, že byl do vody strčen. Charlie (Jesse Bradford) do ni však spadl ze zábradlí. (Jihočech)

Reklama

Reklama