Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

castor 

všechny recenze uživatele

Annie Braddock je jednadvacetiletá absolventka antropologie a ekonomie, která po prvním pohovoru do velkého světa vlastní neví, kým je. Brzy to možná zjistí v luxusním bytě newyorských pracháčů, kam se úplně náhodou nastěhuje coby nová chůva. Sebestřednou a tyranskou paničkou, sobeckým workoholikem a pětiletým synáčkem obývané sídlo nebude žádnou procházkou růžovým sadem. A hlavně, jak Annie brzy dojede, malý spratek bude tím nejmenším problémem. Režijní i scenárističtí manželé jdou bohužel jen po povrchu nadhozených témat, přešlapují na místě a z řady možných cest si vlastně nevyberou žádnou. V jejich světě se hodně mluví, ale nic zásadního z něho nevypadne. V jejich světě je vývoj charakterů omezen na nutné minimum. V jejich stejném světě vyprávění tak trochu chybí příběh.. Což je velká škoda. Mají totiž slušnou základnu nadprůměrných herců. Čarokrásná Scarlett Johansson se pokouší uhrát, co se dá.. na plátně působí mile i zábavně. Vtipně jí doplňují přehrávající manželé (Laura Linney a Paul Giamatti), které by snad každý milerád přetáhnul deštníkem, odkazujícím k „pramáti“ všech chův Mary Poppins. Právě takovéhle osvěžující a originální vsuvky a jízlivé komentáře měli být tím hlavním, co se mělo dostat na plátno, protože nějaký ten zdvihnutý ukazováček nikdy nedosáhne výšin, které skrývá nádherně falešný úsměv. Bavil jsem se víc než u spřízněného snímku Ďábel nosí Pradu.. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Standard trochu podprůměrné romantické komedie. Ze začátku mi trochu vadilo to zastavování a vysvětlová, ale to se během vypravování ztratilo. Scarlett mi byla trochu protivná, ale také to časem zmyzelo. Jediným přínosem pro film byl senzační Paul Giamatti, který se ve filmu ohřál všehovšudy tak na 9 minut, ale i to stálo za to. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Nanny Diaries jsou příjemným filmem, u kterého si s radostí zarelaxuje hlavně ženské publikum. Já jsem buď nadprůměrný empatik nebo se na mě podepisuje několikaletá práce v převážně ženském kolektivu, resp. jsem moc velký fanda Miss Johansson (C je správně). Každopádně jsem se bavil lépe než u spřízněné podívané Ďábel nosí Pradu. 70% ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Šílená americká blbost. ALE: Sledovat Scarlett 106 min je velice příjemné. Dále tento film poukazuje (byť komediálně) na hamburgerovou debilní americkou společnost, která si nedovede sama vychovat své spratky a chce vychovávat celý svět. Americké kundomatky dělají celý den hovno, však v truhle tolik peněz, že najímají chůvy. Pak taková kráva vychová zase jen dementního namyšleného blba, chovajícího se asociálně s představou, že 4. červenec je celosvětový svátek. Chvílemi jsem se bavil a chvílemi mi bylo na zvracení. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ako keby už na začiatku nebolo jasné, ako to dopadne, ach jaj. panička sa nakoniec o svoje potomstvo zaujímať začala, no snobizmus tam zostal. Veľa trápnych scén, matrix v živote, obyčajnosť tu je ukazovaná ako vzor, no pritom si dievča neváha kúpiť v reštaurácii hamburger, otras, ak to robí aj v živote, ten jej veľký zadok je pochopiteľný. A v čom to malo byť akože výnimočné? Však podobná téma bola omieľaná v mnohých filmoch už veľakrát. Scarlett Johansson po dobrom filme Ostrov siahla o pár líg nižšie, po komerčnej televíznej tvorbe, ktorá náročného diváka skôr unudí. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Podľa rovnomennej knihy Emmy McLaughlinovej. (Mihail123)
  • Autorky knižní předlohy Emma McLaughlinová a Nicola Krausová strávily dohromady osm let coby chůvy na Manhattanu ve více než třiceti rodinách. (hippyman)
  • Většina interiérových záběrů byla natočena v reálných objektech. Obří apartmán manželů X však vznikl ve filmovém studiu. (Olík)

Reklama

Reklama