Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Zase tak špatné to nebylo. Je pravda, že už když jsem to pouštěl, tak jsem věděl jak to skončí (akorát jsem nečekal, že Scarlett takhle natvrdo odejde). Také jsem tušil, že jí ten kluk chvíli pozlobí, ale pak zase budou kamarádi. Ale na druhou stranu jsem se nenudil a film mi uběhl celkem rychle. Byl to takový příjemný oddych od poněkud akčnějších snímků, které jsem poslední dobou viděl. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Poviem to takto - dať filmu ktorého variácie ste videli sto krát stopáž 106 minút je asi taká hlúpsť ako vyprážaný ľaď. Pretože aj keď je film plný klišovitostí funguje a mohla z neho byť rozumná 3* oddychovka tak je namiesto toho strašne nudný a to aj napriek kladom ktoré má - johansson, evans, úvod. Bohužiaľ ani raz som sa nezasmial a takéto filmy iba podkopávajú morálnku dobrým rodinným komédiam aj keď musím konštatovať že to nie je až taká hrôza - každopádne film rozohráva dve dejové línie - dopad manželov na výchovu dieťata co je v súčastnosti keď sú ulice preplnené malými verziami eminema dosť závažný problém a za druhé typickým hľadaným seba samého. ani jednu líniu nezvladá , dalo sa to dopozerať ale po druhý krát by som musel byť buť sfetovaný, alebo ožratý alebo by som to pozeral s nejakym pekným dievčaťom inak mi raz stačilo - prikláňam sa ku komentáru od Nathalie ta to vystihla ()

Reklama

Damiel 

všechny recenze uživatele

50 % - Chladne a rutinne natocene, k vytusitelnemu konci se scenarista prodral cestou vyskladanou z jednoho klise za druhym. Kdyby aspon ta matka-mrcha byla nejak zajimava. Krome pohledu na sexy Scarlett tam neni nic, co by vycnivalo nad prumer. Konec radsi nechavam NC, cili bez bez komentare :-) Podivana, ktera neurazi, ale vubec nenadchne. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 5/10/// +tak snad ta Scarlett Johansson, ke konci to začalo být napínavý -zbytečně dlouhé, Chris Evans nebyl moc výrazný, slabý scénář, vlastně celkově zbytečný film/// Poprvé jsem Holku na hlídání zaregistroval loni v kině. A kdybych chodil každý týden do kina, zřejmě bych zašel i na tento. A protože je to čerstvá novinka, neodolal jsem a koukl na to na JOJce se slovenským dabingem (konečně chytáme JOJku). Jenže, už asi znám důvod proč to bylo uvedeno tak brzy. Je to totiž blbost. Je to úplně zbytečný film, kterých se do TV točí mraky a kolikrát mají lepší úrověn. A co tady dělá Scarlett? Moc jí ta role nesedla. Můj oblíbený Chris Evans mi tu přišel jakýsi zakřiknutý a ten kluk na hlídání mě taky nijak neohromil. Prostě nechápu natáčení takových filmů./// Celkem 37%/// PS: Kdybych byl na místě hlavní hrdinky, hned bych podal výpověd a nebo bych vraždil (hehe to by bylo překvápko, kdyby film nabral takový směr) ()

carly 

všechny recenze uživatele

páčilo sa mi prerozprávanie príbehu formou antropologického pozorovania. bol to veľmi milý a zaujímavý príbeh - aj zabavil aj chytil za srdce. a ešte tam bola aj štipka romantiky. v podstate to bol príbeh o vzťahoch a o hľadaní seba samého - čo platilo pre Annie rovnako ako pre pani X. skvelé bolo aj obsadenie a to hlavne Scarlett Johansson a Laury Linney. a tiež tých niekoľko milých odkazov na Mary Poppins :) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Podľa rovnomennej knihy Emmy McLaughlinovej. (Mihail123)
  • Přestože autorky předlohy tvrdí, že jde o čistou fikci, obsahově se kniha strefuje do života konkrétní rodiny z Park Avenue, která má na kontě astronomické sumy. (hippyman)

Reklama

Reklama