Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (247)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Škoda tak nízkeho hodnotenia, ale niekedy tu na tej stránke dostávaju pseudo- umelecké porno diela vysoké hodnotenia a potom klasická žánrovka je tou istou osobou zakopaná pod zem. Nemám čo kritizovať, výborne som sa bavil, očakávanie naplnené, mysteriózne i prvky horroru tam boli, kvalitná herečka, čo konkrétne teda malo chýbať páni kritici? ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Pointa křičela dopředu, rozuzlení se také dalo uhodnout snadno a Sandra Bullock si kariéru chtěla zničit jen chvíli předtím, než přišel její vrchol. Předtucha se zkrátka potvrdila - zápletka připomínala příběh jako vystřižený z Věřte nevěřte roztažený na několikanásobnou délku a kvalita tomu odpovídá. Pozitivní dojmy přináší jenom scenáristicky topený McMahon a dojemný soundtrack. To všechno je ale na směšném konci, který k předchozím dedukcím nesedí snad v ničem, tak trochu zbytečné. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

"Realita je len nočnou morou!" ... Úžasný film! Napriek dosť veľkej kritike a nízkym hodnoteniam (čo v podstate doteraz nechápem) je to jeden z tých filmov, kde som bol napätý od začiatku až do úplného konca. Sandra Bullock opäť nesklamala, a celkovo film bol výborný. Niekedy tiež zažívam podobné situácie ako Sandra (aj keď nie až také extrémne), ale tiež mám občas pocit, že som preskočil deň alebo že som sa o deň vrátil a viem čo sa presne stane. Mám rád takýto žáner, milujem hru s časom a mystérie - takže keď to všetko tak zrátam, niet čo kritizovať = 5 hviezdičiek! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nudný, děsně užvaněný film, kde se nic moc neděje a nejtěžší a nejvypjatější scéna je ta na konci, kvůli který vlastně celý film je. Sandra Bullock se tváří stejně celý film. Kamenný ksicht na celé plátno a doufá, že dokáže dojmout tím, co se jí děje ve tváři. Ne, tenhle film se mi vůbec nelíbil. Připomínalo mi to děsně Tajemný let s Jodie Foster a ten byl obdobně laděný a pro mě kvalitou na podobně fádní úrovni. Celou dobu se něco děje, přitom neděje a chvilku se řeší to co se dělo předtím než se to skutečně událo. Film plný nesmyslů a citových scén, které tam jsou jen aby dojali a ne aby obohatili skutečný příběh. --- To nebylo překvapení. Čekala jsem to. Mám geniálního muže. - A co moje geniální žena? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Na začátku tohoto mysteriozního thrilleru se Sandra Bullock dozvídá, že její manžel Julian McMahon měl autonehodu a zemřel. Jenže věc má jeden háček, Tohle se teprve má stát. Je to totiž předtucha. A milá Sandra udělá vše proto, aby toho osudného dne její muž nezemřel. A hlavně, aby jí z toho nehráblo. Film ubíhá v pomalém, místy i trochu nudném tempu a ne všechno zde spolehlivě funguje a dokonale do sebe zapadá. Film i výkon Sandry byl snesitelný, a i přesto, že disponuje poměrně citlivou režií, nebyl tento film ničím výjimečný. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Film není remakem stejnojmenného japonského filmu, jak se mnozí domnívají. (HappySmile)
  • Film měl být původně natočen v New Orleans, ale filmaři od plánu museli odstoupit, protože tam zrovna řádil hurikán Katrina. (Chatterer)
  • Julian McMahon hrál v seriálu Čarodějky, kde jeho postava chodila s čarodějkou, která měla předtuchy stejně tak, jako zde jeho manželka Sandra Bullock. (HappySmile)

Reklama

Reklama