Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

verbst 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic a dostal sem moc. Tohle je parádní komedie, a ti čtyři chlapíci sou až na vyjímky bezchybní.... 80% edit 19.7. 2010 Uaaaaaa! Tak jsem si to dal podruhé, a to je neskutečný! Zvyšuji na 95 % tímPÁDEM NA PĚT HVĚZDIČEK! Ze dvojky se stává jeden z nejočekávanějších projektů na obzoru! ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Prijemné prekvapenie!Wild Hogs je komédia,ktorá pobaví bez ohľadu na vek.Ide o priemerný snímok,ktorý na chvíľu odpúta pozornosť od každodenných starosti.Komická štvorica sa vydáva na"výlet"naprieč USA!Neviem,kto vyberal týchto hercov,ale bola to skvelá voľba!Takže veľmi nepremýšľať,sadnúť a pozerať..!100min ubehne ako voda. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Čelit krizi středního věku lze buď tak, že si rezignovaně pustíte předělávku od Steppenwolfu "Born to be bald" a nebo vyrazíte na prostenalovou jízdu pekelných fotrů.. Vzhledem k infantilnosti humoru mně to však spíše chvílemi připadalo, že si na trip vyrazili sedmnáctiletí mladící s cílem obrážet na fechtlech okresní diskotéky, k čemuž, řekněme si otevřeně, přispělo i afektované herectví Vica Vegy, či šaška Lawrence. Škoda, tihle kaňouři měli s chytřejším scénářem a odvahou zahrát občas na vážnější notu mnohem na víc. Apropo, vždycky mě pobaví puritánství za velkou louží, kdy na vás uvědomělí občané klidně zavolají policii, když váš dvouletý syn močí v parku u stromu. Tady mně ten pohoršený přístup připomněla scéna, kdy se rodina odmítla koupat v jednom jezírku s obnaženými ponorkami ústředního kvarteta, avšak vsadím se, že být tam jen cedule "Skládka toxického odpadu", čvachtali by se až do večera.. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá a svižná komedie. Krom Mizeru jsem poprvé rád koukal na Martina Lawrence a John Travolta snad paroduje sam sebe? :-D . Vtipy o městkých chlapech ve strednich letech(krome Lawrence) co si chtějí dokázat, že jim je 20 pusobí dobre. Skoda jen , ze vtip s prilis "pratelskym" policistou nevydrzel do konce. Ale, ze bych se rehtal porad to zase ne. Hlavně ty motorky , to byla radost pohledet. P.S.: Nejezdete na motorce s cigaretou nebo to odnese vas milovany bar. :D ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Parta uťápnutých američanů středního věku,sedne na motorky a vydá se na životní jízdu a já se mám asi smát.Nevim pro koho se tyhle filmy točí.Dětem to nic neřekne,puberťákům už vůbec ne a každýmu dospělýmu chlapovi to musí přijít infantilní a lehce nablblé.Přebarvená komedie,která není ani vtipná,ani trapná,jen neslaná a nemastná.Dokonce i Travolta mě nebavil a to ho mám fakt rád.Zasmál sem se asi 3x jinak se jen nudil.Potěší solidní role Raye Liotty,jinak z hlavní čtveřice mě z těch vyčichlej herců pobavil jen trošku Allen a ta jejich bitka na závěr.Zbytečně americké a vcelku o ničem. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Když Jack (Ray Liotta) poprvé čelí Divočákům v motorkářském baru, tak pije světlé pivo Michelob Ultra. (CliffLee)
  • Celosvětová premiéra proběhla 27. února 2007 v Hollywoodu (Los Angeles, Kalifornie). (BMW12)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama