Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Diane Keaton jako "ztřeštěná matka" naplňuje svou roli maximálně, ale vidět ji jak si pouští porno, hlasitě si užívá orgasmus a chodí v těsných legínách, to je prostě něco, co nikdo by neměl chtít vidět (a to mam Diane rád). Celý scénář je občas až příliš ujetý (ale přitom málo vtipný) a vlastně poměrně dost málo romantický. Mandy Moore je ale opravdu moc sympatická a pěkná slečna a vlastně na ní ten film stojí a jediný dobrý moment, který tak nějak vyčnívá nad ostatním je právě její.. V porovnání s filmy od Nancy Meyers je tenhle film průšvih a omyl. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Momentálně dne 15.1. v 10:22 to má tady 50%. Já bych to takhle i nechal. Je to dost průměrné. Film jsem zapnul v televizi s tím, že není co dělat. Sice jsem neviděl prvních deset minut, ale o nic jsem asi nepřišel. Po nějaké půlhodince mě to docela bavilo. Bylo to vtipné, šarmantní až se mi nechtělo věřit, proč to má tady tak málo procent. Ale pak už zábava slábla a všechno šlo dolů. Je to škoda, protože ze začátku i ten scénář nebyl tak sprasenej jako u jiných romantických komedií podobného typu. Z herců tady nemusím nikoho a z hereček snad jen Graham a Perabo, které moc prostoru nedostali. Keaton mi tu sice nevadila, ale stejně je mi nesympatická. Hlavní herečka zase sympatická je, ale tu roli jsem ji absolutně nevěřil. Možná měli ten snímek natočit spíš o neuctivé Piper Perabo. Byla by to větší zábava. 50% ()

Reklama

IBBY 

všechny recenze uživatele

...já asi opravdu nechápu pojem "romantická komedie"...romantika v podání pana L. a scénáristů je spíš histerie říznutá trapností a nějakou tou psychickou poruchou matky (závislost na dcerách) a co teprv chudák Milly ...napřed neuloví nic kloudného a pak tahá za nos hned dva rádobybezva chlápky...nechápu jak mohla celkem dobrá herečka jakou D.K je tak strašně jančit pitvořit se ječet šílet a vůbec nehrát...a taky nevím co by pro mě jako ženskou byla větší noční můra...mít takovou matku nebo takovou matkou být... ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Moralitka, blbost, občas trapnost, ale přesto to není strašný film, jak by předchozí slova napovídala. Vlastně jsem se u toho kupodivu docela bavila. Pár vtípků opravdu ušlo, avšak když vyšlo najevo, že hlavní hrdinka má dva sexuální partnery najednou, dost mě to zaskočilo a přišlo mi to až za hranicí únosnosti, prostě to pověstné "už příliš". Matku, jakou je Diane Keaton v tomto filmu, bych nejspíš musela zabít. Přes všechny (zjevné) nedostatky, které tenhle film bez pochyby má, nemůžu hodnotit jinak, když si vzpomenu, že Gabriel Macht upíral svoje krásné oči do objektivu kamery, kdykoliv se mu naskytla příležitost :). ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Budiž mi odpuštěno, neb jsem film nesledoval, pouze jsem se vyskytoval v místnosti kde běžel, a maje sluchátka na uších věnoval jsem se Totalwaru. Někdy je však hloupost pronikavější než gama záření a dokáže proniknout i velmi silnými pevnostními zdmi a ničí říše a armády spolehlivěji než ruská zima. Postava Mandy Moore by měla být exemplárním příkladem toho, že zrušení tělesných trestů je civilizační chyba. Zatímco ona šuká na jednu i druhou stranu, řve, že hajzlové jsou všichni okolo? Jako s květinou. Nařezat, svázat a do vody. Její matka by měla být pro změnu rozsekána a přiložena do kamen coby biopalivo (ne, nemá pravdu v tom závěru, nemá a nemá a nemá). Naprostá příšernost co se týče chování postav, jeho hodnocení, všeho. Snad i jihoamerická telenovela v sobě má víc životního moudra než tenhle blivajz. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)
  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)

Reklama

Reklama