Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

TerezaVanCZ 

všechny recenze uživatele

Někdy mi přijde, že někteří uživatelé zapomněli jaké je to být dítětem. Trable prcka Binka byly mým nejlepším kamarádem na videokazetě..pokaždé když jsem byla nemocná nebo se jenom nudila, rodiče vytáhli Binka a šups s ním do videa. A já se bavila a bála se, mnohokrát ve stejný moment. Teď, když jsem starší a podívám se na to s odstupem, tak vidím některé nedokonalosti, ale 5* nedává mé dospělé já, ale mé 6-ti leté. Tak mu to prosím odpusťte. ()

JimWalker007 

všechny recenze uživatele

Prcek Bink je len nástrojom, štetcom, ktorým perfektný Joe Mantegna vyčaroval slzy smiechu v mojich očiach, keď som sa na tomto filme zvíjal od smiechu v kine prvý krát. Spoločnosť mu robia dvaja podarení nahrávači. Scénu s gorilou - kým sa ešte nestala hviezdou v slovenskej politike - si vždy rád pozriem, a počas hluchých miest je vždy čas zbehnúť do chladničky pre pivo. A keď budú horieť nohavice v rozkroku tým, čo tento film považujú za odpad - rád ho uhasím. Od Binka ruky preč! A choďte sa radšej smiať na filmoch Larsa Von Triera... ()

Reklama

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj fuj fuj!!! Už nikdy!! Filmy kde je malý děcko chytřejší než všichni dospělí, kterým se do cesty staví desítky dementních a naprosto nereálných náhod jsem vždycky nenáviděl a tenhle je jeden z těch nejhorších. Ke všemu je Bink šerednej jak půlnoc, a nedá se na něj dívat, bez pocitu zhnusení. Když vidím jak přelízá několikaproudou silnici aniž by si ho kdokoliv (kromě padouchů samozřejmě) všiml, mám chuť nasednout do auta a toho malýho zmetka přejet. Do toho se ti blbý únosci celou dobu tak idiotsky tváří, že by jim každej soudnej člověk nejradši rozbil hubu. Slovy klasika, při každé z řady debilních scén ve mě šplouchá nitroglycerin. Na tohle se odpad hodí tak jako na málokterej (všeobecně celkem dobře přijímanej) film. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Banda tří imbecilů unese batole, které zatím umí jen žvatlat a lézt po čtyřech. Batole jim zdrhne a vydává se do města, což vyvolá spoustu dalších vtipnějších či vyloženě trapnějších (hořící rozkrok) situací. Já jsem se bavil dobře, batole bylo roztomilé a padouši hodně vtipní. Film by byl lepší, kdyby samo batole bylo více vtaženo do situace a s neviňátkovskou škodolibostí našim třem přátelům také něco úmyslně provedlo. Námět pro pokračování? ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení o jednu hvězdu nahoru, a to se mi až tak často opravdu nestává. Dnes jsem zcela náhodně tohle dobrodružné kriminální drama!!! měla možnost zhlédnout znovu a rozesmávaly mě téměř všechny dramatické, kriminálně dobrodružné!!! situace. (ještě v tom popisu filmu chybí western, experimentální, fantasy, sci-fi horor) Ani scénář není nijak oslnivě originální, takže vsadili na osvědčenou recepturu na smích akorát místo McKulkina nasadili do akce mimino. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Plány pre pokračovanie s názvom Baby's Trip to China boli zrušené. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama